Bokshandschoenen Pro Sparring Apex A5

179.99

Uitverkocht

Artikelnummer: BGM-PSA5R-10OZ Categorieën: ,

De Apex A5 bokshandschoenen van RDX zijn gemaakt voor de pro’s. Voorzien van de nieuwste LumeX padding met super skin lederen buitenkant voor ultieme weerstand tegen slijtage. Strategisch geplaatste geperforeerde gaatjes houden de binnenzijde koel tijdens intensieve trainingen. Deze bokshandschoenen zijn perfect voor sparring en zijn voorzien van Max-Shock Equilibrium Foam voor een uitstekende schokabsorptie.

Specificaties

  • LAATSTE TECHNOLOGIE – Onze bokshandschoenen om te sparren worden geleverd met de cutting-edge LumeXTM 2 padding met Super Skin kunstleder voor een exclusieve uitrusting.

  • PERFECTE VENTILATIE – Ideaal geplaatste geperforeerde gaten en Dazzle Fabric aan de binnenkant van de pro boks uitrusting houdt je lichaam koel tijdens afmattende sparringsessies

  • CIRCULATIE & KRACHTVERDELING– Op de manchet van de pro-handschoenen voor sparring worden gekalibreerde Impact Diffusion laag en Sponge X-vulling gebruikt voor een uitstekende krachtverspreiding. De vorm is bedekt met een neopreenlaag voor een perfecte circulatie.

  • BESCHERMING EN SCHOKDEMPING – De combinatie van de EVA-LutionTM laag met G-FoamTM vulling zorgt voor een eersteklas bescherming en Max-ShockTM Equilibrium Foam geeft een onberispelijke schokdemping.

  • QUICK EZ-HOOK AND-LOOP – Quick-EZ-haak- en lusbanden voor ideale polsondersteuning en gemakkelijk verstelbare pasvorm