Boxing Fitness Set

99.95

Uitverkocht

Artikelnummer: SB10000 Categorieën: ,

De Shadowboxer ziet er misschien een beetje futuristisch uit op het eerste gezicht maar u zult bij het gebruik ervaren hoe ingenieus dit systeem in elkaar zit. Dit innovatieve en veelzijdige trainingsapparaat geeft een boost aan uw stofwisseling met elke beweging en kan gebruikt worden in de sportschool of voor thuisgebruik.

Gebruik de Shadowboxer als cardio training waardoor u voornamelijk uw snelheid en uithoudingsvermogen verbetert. Daarbij zult u automatisch de bekende slagcombinaties onder de knie krijgen. Met behulp van de Shadowboxer kunt u dat gedeelte van de training flink verbeteren: de isokinetische weerstand neemt toe met elke slag. Shadowboxing wordt een efficiënte training van de spieren. Maak regelmatig gebruik van dit systeem en u gaat automatisch harder slaan. De belt fungeert als een contragewicht tijdens de slagen waardoor het systeem de impact uit balanceert. De belt helpt ook bij het versterken van de spieren in uw rug zonder dat hier veel stress op komt.

Wat betreft trainingsmogelijkheden geldt voor de Shadowboxer dat de sky hier echt de limit is. Breid de belt uit met de leg tubes om een fullbody training mogelijk te maken. Ook hierbij maakt u gebruik van isokinetische weerstand waardoor de kracht in het wandelen en trappen toeneemt. Tegelijkertijd is dit apparaat erg vriendelijk voor de gewrichten. Het is niet alleen geschikt voor atletische training maar ook voor revalidatie doeleinden (denk aan bijvoorbeeld schouderproblemen).

Nog een voordeel is de gelimiteerde ruimte dat dit systeem nodig heeft. U hoeft bijvoorbeeld geen hele bokszak op te hangen. Het is stiller, veelzijdiger en ruimtebesparend. Het is net zo geschikt voor thuistraining als hardlopen. Additioneel kunt u de training naar de volgende dimensie tillen door gebruik te maken van de “Shadowboxer+“ App (iOS en Android) met een virtuele boks leraar op uw iPad of tablet. Deze app maakt gebruik van de camera aan de voorkant en meet al uw bewegingen en voegt hier een spelelement aan toe! Dit zal u nog meer motiveren om uit elke training het maximale te halen zonder dat deze eentonig wordt. De uitdaging en het plezier blijven!

DE SHADOWBOXER – UNIVERSEEL EN VEELZIJDIG

Geen enkel ander trainingsapparaat spreekt zoveel spieren aan als de Shadowboxer. Verbrand vet en werk aan uw dynamiek door de vele bewegingen waarbij coördinatie centraal staat. Werk aan uw lichaam, uw geest en ziel! Met de Shadowboxer behaalt u op een leuke en uitdagende manier al uw fitnessdoelen. De Shadowboxer is volledig professioneel inzetbaar en dus geschikt voor zowel thuisgebruik met de innovatieve Shadowboxer app en op de sportschool in groepsverband.

Het concept van Shadowboxer is ontworpen in samenspraak met ervaren sporters, diëtisten en fysiotherapeuten.
Tezamen waren de volgende aspecten belangrijk voor gebruikers van Shadowboxer:
MAKKELIJK IN GEBRUIK
Het is zo makkelijk in gebruik dat iedereen er direct mee kan beginnen! Van ervaren sporters tot professionele atleten tot rolstoelgebruikers!
PRAKTISCH
Het is zo makkelijk in gebruik dat gebruikers eenvoudig overall kunnen trainen: thuis, in de sportschool, op kantoor, onderweg of zelfs op vakantie!
EFFICIËNT
Het is zo ontworpen dat u met enkele eenvoudige bewegingen heel veel resultaat bereikt
INNOVATIEF
Het biedt u een innovatieve, afwijkende en vooral leuke fitness training die zowel alleen of in groepsverband kan worden uitgevoerd. Ook in groepsverband is de fun factor zeer aanwezig waardoor het nog veel leuker wordt om enthousiast te sporten.

EEN EINDELOOS SCALA AAN MOGELIJKHEDEN MET DE SHADOWBOXER!

De innovatieve Shadowboxer+ fitness app (geschikt voor iOS en Android) stelt u in staat om uw gevarieerde en persoonlijke trainingsplan samen te stellen. Of het nu gaat om revalidatie, sport of om het spelelement zelf. Met de Shadowboxer kunt u hier zelf een keuze in maken zonder dat deze gaat vervelen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Meer informatie vindt u hier: http://www.shadowboxer.de.com/app-en/. Let op: de shadowboxer app werkt op dit moment op een tablet of iPad, maar niet op een smartphone.

THERAPIE

Zit u in een rolstoel en wilt u toch kunnen sporten? Met de Shadowboxer is dit eenvoudig mogelijk. Plaats deze om uw middel en u kunt uw volledige bovenlichaam trainen vanuit uw rolstoel. Heeft u last van een elleboog- of schouderblessure? De elastieken van de Shadowboxer helpen u met uw herstel (raadpleeg wel altijd eerst uw fysiotherapeut!) en verbeteren uw mobiliteit.
“Where other fitness tools force or dictate the movement and therefore can reduce or impact upon the training effect, the Shadowboxer leads you down progressive lanes as every movement is physiologically correct.” Michael Dela Cruz
(Shadowboxer Mastermind)

SPECIFICATIES:
– Verstelbaar voor tailles van 68 cm tot 110 cm
– Voorzien van hardplastic 360 graden roteerbare adapters voor de tubes
– Aan te passen aan verschillende lichaamslengtes
– Mogelijke trainingen: cardio, kracht, flexibiliteit en techniek voor boksen
– Uitermate vriendelijk voor de gewrichten
– Wordt geleverd inclusief: 1x Shadowboxer belt, 1x belt extension, 1 paar ergonomische hendels, 1 paar Power Tubes Light (2 – 5 kg)
– Afmetingen verpakking (L x B x H in cm): 33 x 22 x 14
– Gewicht van de verpakking: 1,4 kg
– EAN: 4260458220009