Tecnovita by BH – Anti Cellulite – Cavislim Excel – Cavitatie

1,299.00

Tecnovita CAVISLIM EXCEL Cavitatie apparaat is het ideale anticellulitis apparaat voor behandeling thuis. Maakt selectieve lichaamsvet-verwijdering (cellulit…

Onze unieke voordelen
  • Gratis verzenden vanaf € 75
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Bedenktijd

Uitverkocht

Artikelnummer: BYS50 Categorieën: ,

Tecnovita CAVISLIM EXCEL Cavitatie apparaat is het ideale anticellulitis apparaat voor behandeling thuis. Maakt selectieve lichaamsvet-verwijdering (cellulitis, sinaasappelhuid) mogelijk op een effectieve manier. 5 verschillende programma´s. Elk programma is anders, wat u helpt om de juiste behandeling te selecteren. Met 5 intensiteitsniveaus. Een goed alternatief voor liposuctie. Bespaar in schoonheidssalon-bezoekjes. Je hebt dit apparaat er al uit in 10 behandelingen!

Binnen de thuisreeks van CAVISLIM producten is dit de meest geavanceerde optie.

Werking en voordelen van cavitatie

– Werkt selectief: kies de specifieke delen van het lichaam die u wilt aanpakken. Cavitatie is een soort van substitutie (tot op zekere hoogte) voor liposuctie.

– Pijnloos: cavitatie veroorzaakt in geen geval pijn. In het geval van (enige) pijn; stop onmiddellijk met het gebruik van de machine.

– Verlies van gewicht en volume: Cavitatie elimineert de ophopingen van vet die gewicht toevoegen en daarmee helpt het uw lichaam om volume te verliezen.

– Effectief: cavitatie is effectief bij cellulitisgebieden door het vernietigen van vetcellen die verantwoordelijk zijn voor vetopslag.

– Resultaten: resultaten moeten al na de eerste vijf sessies worden waargenomen, maar de resultaten kunnen variëren, afhankelijk van de persoon. Hoewel cavitatie zorgt voor efficiëntie en duurzame veranderingen na verloop van tijd, kunnen we niet garanderen dat cellulitis er niet opnieuw zal verschijnen. Om het nieuwe verschijnen van cellulitis te voorkomen, wordt een uitgebalanceerd dieet aanbevolen, en worden regelmatig lichaamsbeweging en onderhoudssessies aanbevolen.

Specificaties
ultrasone werking – continu en golven
vermogen: 25W (max)
Met 70MM bewerkingsoppervlak