Zero Runner ZR8

4,795.00

The all-new ZR8 was built with one goal in mind – performance. And performance means many things – power, speed, endurance, efficiency, versatility and recov…;De Zero Runner is een hybride van een loopband en een crosstrainer zodat u het beste krijgt van beide: een echte hardloopbeweging zonder de druk op uw gewric…

Onze unieke voordelen
  • Gratis verzenden vanaf € 75
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Bedenktijd

Uitverkocht

Artikelnummer: 110240-500 Categorieën: , ,

De Zero Runner is een hybride van een loopband en een crosstrainer zodat u het beste krijgt van beide: een echte hardloopbeweging zonder de druk op uw gewrichten. Het is een krachtig hulpmiddel waarmee hardlopers meer controle hebben over de kracht van de steeds weer herhalende impact die letsel kan veroorzaken.

Boots een echte hardloopbeweging na door uw onderbenen volledig te strekken en uw hielen maar achteren te trappen zoals u dat bij hardlopen buiten zou doen. Of u nou buiten of binnen hardloopt, u hebt altijd last van de impact op uw gewrichten. Loop slimmer op de Zero Runner door de zwaardere hardloopsessies buiten aan te vullen met trainingen met minder druk op uw gewrichten.

Door de druk op gewrichten en spieren op te heffen, helpt de Zero Runner hardlopers herhalende problemen te voorkomen en nieuw letsel te vermijden zodat ze langer kunnen genieten van hun hardloopcarrière.

Bekijk hier de folder.

Slimmer dan een loopband

Loopbanden stellen het lichaam steeds weer bloot aan behoorlijke druk. En de bewegen de band ‘gooit’ de voet van de band zodat hardlopers hun hamstrings niet zo activeren als wanneer ze buiten lopen en dat kan invloed hebben op hun prestaties.

Om houding en snelheid te perfectioneren is de Zero Runner voorzien van voetsensoren in de pedalen die u de mogelijkheid geven uw looppatroon te monitoren. Wanneer er verbinding is met de SmartLink™-app, kunt u de technologie om uw looppatroon te volgen bijhouden om er zeker van te zijn dat u bij de zevende kilometer net zo efficiënt bent als bij de eerste. Met de Zero Runner wordt u bevrijd van de zware klappen op uw gewrichten en kunt u toch genieten van het natuurlijke en vrije gevoel van echt hardlopen.

De Zero Runner is daarnaast stil en wekt eigen energie op.

Loop sterker en verbeter uw houding

Het ZR8-model is de snelle, veelzijdige keuze voor de ervaren hardloper, marathonloper of iedereen die gewoon efficiënter, langer en sneller wil kunnen hardlopen. Het apparaat helpt hardlopers uithoudingsvermogen en snelheid op te bouwen en tegelijkertijd terugkerende problemen en blessures door overtrainen te vermijden.

Dankzij de technologie op de Zero Runner die het looppatroon bijhoudt, kunt u uw houding controleren zodat deze consistent en krachtig blijft, ook als de vermoeidheid toeslaat. Houd de juiste houding en verminder de impact op uw lichaam, of u nou op de Zero traint of op straat.

Crosstraining

In het verleden was hardlopen het enige wat hardlopers deden waardoor hun lichaam uiteindelijk aftakelde en ze hun hardloopcarrière vroegtijdig moesten beëindigen. Ook vandaag gaat het nog steeds over hardlopen, maar dan slimmer. Hardlopers integreren crosstraining in hun hardloopregimes om zwakheden te overwinnen en spierkracht op te bouwen waarmee ze op een gezonde manier over de finishlijn kunnen komen.

Zero Runner maakt het gemakkelijk voor hardlopers die het lastig vinden om crosstraining te integreren in hun regime. Met de CROSS CiRCUIT®-training, kunnen hardlopers intervallen van hardlopen op de machine afwisselen met krachttraining en flexibiliteitsoefeningen op de grond. Hierdoor wordt er een training gecreëerd die speciaal is toegespitst op hardlopen, maar dan zonder de blessures. Deze training wordt gecombineerd met waardevolle krachttrainingen en rek- en strekoefeningen die uithoudingsvermogen optimaliseren, helpen uw houding te handhaven en zorgen dat de kracht beter wordt verdeeld.

Zero Runner vs. loopband

De Zero Runner is beter dan een loopband. De Zero Runner biedt alle voordelen van een training op een loopband maar daarnaast ook bescherming van uw gewrichten. Bouw de Zero Runner in in uw trainingsroutine voor meer efficiency en kracht en vermijd blessures.

Slimmer dan een loopband

Met de Zero Runner wordt u bevrijd van de zware klappen op uw gewrichten en kunt u toch genieten van het natuurlijke en vrije gevoel van echt hardlopen. Loopbanden bieden geen mogelijkheid om zonder impact hard te lopen en bieden ook niet de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in de manier waarop u hardloopt.

De Zero Runner geeft informatie over uw looppatroon zodat u zich ervan kunt vergewissen dat uw houding gedurende uw hardloopsessie consistent blijft. Bovendien wekt het apparaat eigen energie op waardoor het veel stiller is dan een bewegende loopband.

Aluminium poten

De ZR8 is gemaakt met aluminium van luchtvaartkwaliteit en opnieuw ontwikkelde, lichtgewicht pedalen en heeft daardoor lichte poten en een snelle cadans. Dankzij de soepele, natuurlijke beweging is de Zero Runner hardlopen… maar dan beter… zodat u zich kunt richten op meer efficiency en betere prestaties.

En met het versterkte frame is de supersterke ZR8 gemaakt voor optimale stabiliteit en klaar om steeds weer intensief aan de slag te gaan, helemaal tot aan de finishlijn.

Meer weerstand

De ZR8 biedt meer belasting zodat u het weerstandsniveau tijdens uw trainingen kunt afwisselen. Verlaag de weerstand om te sprinten of verhoog deze om aan uw afzet te werken en uw hamstrings, dij- en bilspieren meer aan te spreken.

Pas de weerstand aan om verschillende tempo-intervallen toe te voegen en een sterkere hardloper te worden.

Hoogwaardige handgrepen

Naarmate de training vordert, kunt u de vrij bewegende handgrepen gebruiken zodat u de natuurlijke armbeweging kunt nabootsen die u buiten ook zou hebben. Met de hoogwaardige handgrepen kunt u bovendien meer werk aan uw bovenlichaam en balans doen.

Gevormde handgreep

De gevormde handgrepen plaatsen u in een ideale, rechtopstaande positie, klaar om te gaan hardlopen en dat is goed voor de ergonomie van het bovenlichaam. Meerdere handgreepposities voor gebruikers van alle soorten en maten.

Voor maximale efficiëntie en comfort, kunt u uw handen boven aan de handgrepen plaatsen en hardlopen met uw duimen omhoog.

CROSS CiRCUIT met SmartLink

Ontdek hoe u snel krachttraining, yoga of rek- en strekoefeningen in uw trainingsschema kunt integreren met het CROSS CiRCUIT-programma in de SmartLink-app.

Download nu! Apple
Compatibel met Bluetooth 4.0; 3e generatie iPad of hoger (inclusief alle iPad mini’s); iPhone 5 of hoger; iPod Touch 5e generatie of later; draait iOS 8.0 of hoger.

Looppatroon bijhouden

Omdat hardlopers meer informatie krijgen en daardoor meer inzicht in hun persoonlijke prestaties, kunnen ze mogelijke zwakke punten aanpakken en hun prestaties optimaliseren. Met de unieke technologie om looppatronen bij te houden kunt u uw paslengte en afzethoogte bijhouden.

Naarmate u vermoeid raakt, wordt uw afzethoogte hoger en uw paslengte vaak korter en dat kan uw algehele houding en uiteindelijke resultaten in het geding brengen. Met het traceren van hun looppatroon kunnen hardlopers aanpassingen aanbrengen waar dat nodig is om op lange afstanden even sterk te blijven.

Download nu! Apple
Compatibel met Bluetooth 4.0; 3e generatie iPad of hoger (inclusief alle iPad mini’s); iPhone 5 of hoger; iPod Touch 5e generatie of later; draait iOS 8.0 of hoger.

Work-out tracking

Volg uw voortgang en analyseer uw prestaties met SmartLink. Dit slaat gegevens van iedere hardloopsessie op zodat u kunt zien wat wel en niet werkt en op welke punten u wellicht nog iets wilt veranderen. Houd afstand, snelheid, hartslag en meer bij van uw training van vandaag, sessies van de afgelopen 30 dagen, of sinds u bent begonnen met het gebruik van de SmartLink-app.

En word lid van een actieve hardloopcommunity op social media met uw eigen succesverhalen en motiverende ervaringen. Populaire sites zijn voor het gemak gekoppeld aan SmartLink.

Download nu! Apple
Compatibel met Bluetooth 4.0; 3e generatie iPad of hoger (inclusief alle iPad mini’s); iPhone 5 of hoger; iPod Touch 5e generatie of later; draait iOS 8.0 of hoger.

Voor wie is de Zero Runner ideaal?

– Lopers die hun carrière willen uitbreiden en verbeteren.
– Lopers die in het verleden last hebben gehad van chronische blessures.
– Huiseigenaren die een geruisloos cardio-apparaat willen met een hoge intensiteit (geen motorgeluid, geen herrie)

Kenmerken:

– Vliegtuigwaardige, lichte aluminium poten
– Performance handgrepen
– Heavy duty frame
– Meer variatie in weerstand
– Lage impact looptraining
– Innovatieve simulatie van het heup en kniegewricht waardoor een echte loopbeweging wordt nagebootst
– Slim systeem dat uw vooruitgang in de gaten houdt en u helpt uw pas te verbeteren
– Computer met weergave van al uw favoriete loopstatistieken
– Verbinding mogelijk via SmartLink en Bluetooth®
– Polar en ANT+ draadloze hartslagmeting
– Fluisterstille operatie
– Geen stroom nodig – zelfgenererend

Specificaties:


– SmartLink compatibel (iOS 6.0 of hoger.)
– Bluetooth 4.0
– LCD display
– Zelfgenererend – geen stroomvoorziening nodig
– Quick Start (Run)
– Cool down
– Draadloze hartslagmeting (Polar en ANT+), borstband wordt meegeleverd
– Digitale contactsensoren voor hartslagmeting
– Dynamische paslengte – 58 inch (147.32 cm)
– Ruimte tussen de pedalen: 3.5 cm
– Lage opstaphoogte: 13.21 cm
– 2x mediarek voor telefoon of tablet
– 7 CROSS CiRCUIT bevestingspunten
– Rubberen antislip pedalen
– Inclusief bidonhouder
– Inclusief transportwielen
– Maximaal gebruikersgewicht: 136 kg

Dimensies dozen (L x B x H in cm):
Doos 1/2 (base unit): 145 x 112 x 48 en 119 kg
Doos 2/2 (computer): 50 x 30 x 25 en 4.0 kg