Neopreen Dumbbells – per paar

43.00

Uitverkocht

Artikelnummer: KBSTNDK5 Categorieën: ,

Het gereedschap dat je nodig hebt voor de fysiek die je wilt!

Krachttraining en het trainen met gewichten bestaat al eeuwenlang en biedt voordelen die variëren van het versterken van de core tot het opbouwen van spierkracht en het definiëren en versterken van een gezond algemeen lichaam.

Vandaag de dag maken de moderne wetenschap en de huidige industriële productieprocessen het mogelijk om in het comfort en gemak van uw eigen huis resultaten te bereiken die ooit alleen mogelijk waren in een professioneel ingerichte fitnessruimte.

De Body-Solid neopreen dumbbells zijn een geweldige manier om fitness te integreren in uw dagelijkse levensstijl. Ze kunnen op zichzelf worden gebruikt voor een verscheidenheid aan til-, krul-, druk- en strekoefeningen, of u kunt ze opnemen in uw huidige regime van joggen en powerwalken, aerobics, algemene lichaamsbeweging, fysiotherapie en zelfs yogaroutines.

Of u nu de voorkeur geeft aan groepsoefeningen of aan het trainen op eigen kracht, Body Solid Tools Neoprene-Coated Dumbbells zijn de ideale metgezellen voor een leven lang vol kracht en conditie.

Een overzicht van kenmerken

  • Wordt in het zwart geleverd.
  • Duurzame anti-slip neopreen coating.
  • Zeshoekige uiteindes voor eenvoudig stapelen en opbergen.
  • Gewichtsaanduidingen die permanent op de uiteinden van de halters worden gestempeld.
  • Beschikbaar van 0.5 kg tot 6 kg