Head Guard Pro Training Apex A4

83.99

Uitverkocht

Artikelnummer: HGM-PTA4U-L Categorieën: ,

Upgrade je trainingsuitrusting met de geavanceerde taekwondo full face hoofdbeschermer van RDX. Zorgvuldig ontworpen om je zicht niet te belemmeren en het hoofd stabiel te houden tijdens trainingen. Super skin leer aan de buitenkant voegt stevigheid toe en verhoogt de duurzaamheid. Deze hoofdbeschermer is gemaakt om hoge impact te absorberen en blessures te voorkomen tijdens gevechtstrainingen.

Specificaties:

  • Top-notch Design – De futuristische gezichtsbeschermer ontworpen met EVA-LUTION SHEET zorgt voor grote ventilatie en ademend vermogen voor een zweet-vrije ervaring.
  • Hoogwaardige materialen – RDX hoofdbeschermer met hoogwaardige super skin leather aan de buitenkant biedt weerstand tegen slijtage, terwijl SpongeX en LumeX vulling aan de binnenkant ultieme bescherming biedt.
  • Grote schokabsorptie – Zorgvuldig ontworpen structuur met Polygonal Fusion Foam en Max-shock Equilibrium foam absorbeert intense schokken.
  • Stabiliteit & Zichtbaarheid – RDX’s hoofdbeschermer voor taekwondo belemmert het zicht niet en biedt maximale stabiliteit.
  • Quick EZ Hook-and-Loop – Het sluitsysteem van de RDX hoofdbeschermer maakt het een aanpasbare pasvorm en vermindert het risico van verschuiven.