Head Guard Pro Training Apex A5

95.99

Uitverkocht

Artikelnummer: HGM-PTA5R-L Categorieën: ,

Zorg voor de zo goed mogelijke bescherming met de APEX hoofdbeschermer met neusbescherming van RDX. De gezichtsbeschermer beschermt uw hoofd en neusbeen en elimineert de risico’s van het krijgen van ernstige verwondingen. De High-tech LumeXTM padding aan de binnenkant verdeeld de schokken gelijkmatig en geeft je een ‘no impact’ gevoel. Suede leder gebruikt aan de binnenzijde voegt comfort toe en zorgt voor een perfecte pasvorm.

Specificaties:

  • LumeXTM Technologie – De geavanceerde technologie bevordert schok dissipatie en vermindert effectief de intensiteit van de impact.
  • Super Skin Ontworpen Leather – RDX boksbeschermers zijn bekleed met hoogwaardig super skin ontworpen leer voor maximale veerkracht.
  • Optimaal Ontwerp – Het ontwerp van de hoofdbeschermer bevordert een ideaal gezichtsveld en verbetert je focus op het spel.
  • Schokabsorberend – Max-shockTM Equilibrium schuim en SpongeX vulling gebruikt voor een comfortabele draagervaring en schokabsorptie.
  • Quick EZ Hook-and-Loop – Het sluitsysteem zorgt voor een perfecte pasvorm, gemakkelijk aan en uit te trekken en voegt anti-slip eigenschappen toe aan deze vechtsport ractice gear.