PILLOW CASE JERSEY

27.95

Uitverkocht

Artikelnummer: A001314 Categorieën: , , ,

Wie een perfect passend kussensloop voor het RECOVERY PILLOW zoekt, maakt met de BLACKROLL® PILLOW CASE JERSEY de beste keuze. Het katoenen kussensloop kenmerkt zich door een duurzaam, doch zachte structuur. Door de ritssluiting kan men het kussensloop snel en handig omwisselen. Op deze manier beschermt het kussensloop voor vuil en is het de perfect basis voor een ontspannen slaap.

Voordelen van de BLACKROLL® PILLOW CASE JERSEY

  • Perfect passend kussensloop voor het BLACKROLL® RECOVERY PILLOW.
  • Aangenaam en huidvriendelijk katoenen kussensloop.
  • Duurzaam en wasbaar bij 60°C voor een aangename slaap.
  • Met ritssluiting om snel af te halen.

Wat zit er in de doos?

  • 1x BLACKROLL® PILLOW CASE JERSEY

Afmetingen en technische specificaties van de BLACKROLL®PILLOW CASE JERSEY

  • 50 x 30 x 11 cm
  • OEKO TEX® STANDARD 100, Graad 1

Op maat gemaakt kussensloop voor het BLACKROLL® RECOVERY PILLOW

Het huidvriendelijke kussensloop BLACKROLL® PILLOW CASE JERSEY past perfect om het BLACKROLL® RECOVERY PILLOW. Het is een perfecte fit, zodat de contouren van het kussen gevolgd worden en er geen storende plooien in het kussensloop kunnen ontstaan. Het overtrek beschermt het kussen voor vuil, stof en zweet.

We verliezen ‘s nachts tot zo’n halve liter vocht. Ongeveer de helft daarvan via het hoofd. Het materiaal van de BLACKROLL® RECOVERY PILLOW is erop gemaakt, vochtigheid te reguleren, en daarnaast om het kussen te beschermen voor stof en vuil. Op deze manier blijven de poriën van het kussen schoon en vrij.

Vooral voor personen die veel reizen, is het RECOVERY PILLOW als Yoga kussen in te zetten of als meditatie kussen. Hiervoor dient de BLACKROLL® PILLOW CASE JERSEY als een extra bescherming.