M400 Prince massagestoel

2,990.00

De Tecnovita massagestoelen zijn gebaseerd op de traditionele Japanse massagetechniek Shiatsu, wat letterlijk ‘druk met de vingers’ betekent. Deze techniek l…

Onze unieke voordelen
  • Gratis verzenden vanaf € 75
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Bedenktijd

Uitverkocht

Artikelnummer: BM400 Categorieën: ,

De Tecnovita massagestoelen zijn gebaseerd op de traditionele Japanse massagetechniek Shiatsu, wat letterlijk ‘druk met de vingers’ betekent. Deze techniek legt voornamelijk de nadruk op de behandeling van alle klinische symptomen die met de wervelkolom verband houden, waarbij voor verlichting en ontspanning wordt gezorgd in verschillende lichaamsdelen.

De Tecnovita M400 Prince massagestoel beschikt over vele massagetechnieken, diverse sterktes en talloze combinatiemogelijkheden. Het is vooral belangrijk hoe deze technieken door de stoel worden toegepast en wat de massages voor positieve gevolgen met zich meebrengen.

Wat zijn de voordelen van een massage met de BH Shiatsu M400 Prince massagestoel?
· u krijgt meer energie
· het reguleert uw hormoonsysteem
· het reguleert de bloedsomloop
· toxine wordt uit het lichaam verwijderd
· vermindering van gespannen spieren
· vermindering van stress
· gaat slapeloosheid tegen

Specificaties BH Shiatsu M400 Prince:

De stoel is voorzien van acht airbags voor de oppervlakte van de benen en voeten die een uitzonderlijke luchtdruk massage teweegbrengen.

Tegelijkertijd geeft de stoel een vibratie massage die instelbaar is en voor optimale ontspanning en een aangenaam gevoel van lichtheid in benen en dijen zorgt.

Dankzij de volledig met de hand verstelbare beensteunen met vibratie massage kunt u ook uw benen en voeten laten masseren. Beenmassage verbetert de bloedsomloop, gaat zwelling tegen en vermindert spierspanning. De voetmassage ontspant de zijkanten en de voetzolen door prettige, variabele massagebewegingen.

Met de eenvoudige moderne LCD afstandsbediening kunt u uw massage volledig aanpassen aan uw persoonlijke eisen en bovendien worden alle delen van uw rug betrokken in de massage. U kunt kiezen tussen 5 met de hand in te stellen massages, met 3 intensiteitsniveaus en tevens kunt u een zone (total, partial or spot) kiezen.

Vijf type massages:
· Kneedmassage: Een intensieve massage met knedende bewegingen. Weldadig voor stijve en gespannen spieren. Met name in de onderrug en bovenop de schouders is deze techniek zeer effectief.
· Klopmassage: De kloppende massage voelt aan alsof de masseur ritmisch met de vuist op de spieren klopt. Deze massage werkt heel goed op stijve en vermoeide spieren en geven het lichaam een echte oppepper.
· Dual-action massage: Nieuwe techniek die gebruik maakt van zowel de kneed- als de klopmassage en die de spieren volledig ontspant.
· Zweedse massage: Een techniek die gericht is op het ontspannen van de spieren en tegelijkertijd een klopmassage met een cirkelbewegingmassage combineert. Het is vergelijkbaar met de dual-action massage maar minder intensief.
· Rolmassage: Een rollende massage, algemeen en op specifieke plekken. De rollende bewegingen over de gehele lengte van de rug strekt de rugspieren en vermindert zo de spanning in deze spieren.

Drie programma’s:
· Relax
· Therapy
· Air

Al deze programma’s, met een tijdsduur van 15 minuten, combineren de 5 verschillende massages en nemen u mee naar een wereld van ontspanning.

Tenslotte is het mooie design van deze stoel zodanig dat deze heel goed in uw salon past en te gebruiken is om televisie te kijken, een boek in te lezen of welke andere ontspannende activiteit dan ook.

Technische gegevens:

· 3 automatische programma’s van 15 minuten
· 5 type massages met 3 intensiteitsniveaus
· Elektrisch verstelbare rugleuning en beenstand
· Overzichtelijke afstandsbediening met blauw backlight LCD-scherm
· Materiaal: synthetisch leer
· Transportwielen
· Afmetingen (normale stand): 204x75x75cm
· Afmetingen (ligstand): 135x75x118cm
· Gewicht: 65 kg

NB. Massagestoelen zijn voor iedereen geschikt met uitzondering van kinderen onder 18 jaar, zwangere vrouwen, mensen met ernstige osteoporose en mensen met hartritmestoornissen.