M650N Venice massagestoel

3,299.00

De BH Shiatsu massagestoelen zijn gebaseerd op de traditionele Japanse massagetechniek Shiatsu, wat letterlijk ‘druk met de vingers’ betekent. Deze techniek …

Onze unieke voordelen
  • Gratis verzenden vanaf € 75
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Bedenktijd

Uitverkocht

Artikelnummer: BM650N Categorieën: ,

De BH Shiatsu massagestoelen zijn gebaseerd op de traditionele Japanse massagetechniek Shiatsu, wat letterlijk ‘druk met de vingers’ betekent. Deze techniek legt voornamelijk de nadruk op de behandeling van alle klinische symptomen die met de wervelkolom verband houden, waarbij voor verlichting en ontspanning wordt gezorgd in verschillende lichaamsdelen.

De naam Venice van de Tecnovita M650 massagestoel is geïnspireerd door de grachten van de unieke Italiaanse stad met dezelfde naam. De Venice massagestoel behandelt uw lichaam als een geheel van meridianen en energie-kanalen wat leidt tot het meest complete gevoel van welzijn en ontspanning.

· De M650 Venice is voorzien van het unieke Zero Gravity-systeem dwz dat behulp van rollers die geplaatst worden boven het hart (zoals bij astronauten tijdens het opstijgen), de zogenaamde Zero-G positie (Zero Gravity) bepaald wordt en vervolgens zal uw lichaamsgewicht gelijkmatig worden verdeeld over de gehele massagestoel.

· De gevolgen hiervan zijn dat u op een unieke manier kan ontspannen en alle sporen van stress zullen verdwijnen. Vermoeidheid zal plaatsmaken voor een prettig gevoel van welzijn.

Type massages:
· Kneedmassage: Een intensieve massage met knedende bewegingen. Weldadig voor stijve en gespannen spieren. Met name in de onderrug en bovenop de schouders is deze techniek zeer effectief.
· Klopmassage: De kloppende massage voelt aan alsof de masseur ritmisch met de vuist op de spieren klopt. Deze massage werkt heel goed op stijve en vermoeide spieren en geven het lichaam een echte oppepper.
· Dual-action massage: Nieuwe techniek die gebruik maakt van zowel de kneed- als de klopmassage en die de spieren volledig ontspant.
· Shiatsu massage: Drukpuntenmassage waarbij de meridianen in het lichaam worden gestimuleerd, waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen.
· Muzikale therapie: een combinatie van de verschillende typen massages waarbij uw favoriete muziek beluisterd kan worden.

Specificaties:

· Met de moderne LED backlight afstandsbediening kunt u uw massage volledig aanpassen aan uw persoonlijke eisen en bovendien worden alle delen van uw rug betrokken in de massage.

· De air armmassage zorgt voor optimale ontspanning en een aangenaam gevoel van lichtheid in de armen.

· Met behulp van de persoonlijke instellingen kunt u massages opnemen en in het geheugen bewaren.

· Tegelijkertijd geeft de stoel een vibratie massage die instelbaar is en voor optimale ontspanning en een aangenaam gevoel van lichtheid in de benen zorgt.

· De Spinal Adjustment Massage Theraphy beschikt over optische sensoren om schouders en lengte van de gebruiker te localizeren om op die manier een persoonlijke driedimensionale massage te geven.

· Heart Rate Indicator (HRI) analyse van uw rug, wat betekent dat de stresszones op uw rug geanalyseerd worden en op basis daarvan wordt uw rug volledig gemasseerd.

Extra’s:

· De stoel past zich automatisch aan uw benen de positie van uw benen aan dankzij het intelligente regulatiesysteem waarover de stoel beschikt.

· Tevens kunt u tijdens de massage naar uw favoriete muziek luisteren met de op de stoel geplaatste stereo speakers en de meegeleverde hifi hoofdtelefoon.

Technische gegevens:
· Afmetingen: 130 x 95 x 131 cm.
· Gewicht: 97 kg.