M900 MILAN massagestoel

4,990.00

Uitverkocht

Artikelnummer: BM900 Categorieën: ,

De BH SHIATSU M900 MILAN is de evolutie in de wereld van de gevoelens.

Voel de realiteit uit uw lichaam verdwijnen, u begint te ontspannen, te dromen en uw lichaam bereikt de hemel in een wereld van gevoelens.

De allernieuwste technologie op het gebied van massages krijgt u ter beschikking om elk deel van uw lichaam te verwennen zodat u in een algehele staat van welzijn en serene rust terecht komt waarin u al uw zorgen volledig achter u laat.

Laat u meeslepen in een weldaad van ontspanning met uw massageapparaat van BH SHIATSU.

Specificaties:

Multifunctionele LED monitor: Biedt u de mogelijkheid zeer intuïtief en gemakkelijk te kiezen voor welk type massage u op dat moment wilt. U kunt kiezen uit 6 voorgeprogrammeerde programma’s of zelf het type massage kiezen voor dat deel van het lichaam wat u op dat moment wilt ontspannen.

Luchtdrukmassage voor de armen: een airbag systeem draagt zorg voor een volledige massage van uw armen.

Tegelijkertijd geeft de stoel een vibratie massage die instelbaar is en voor optimale ontspanning en een aangenaam gevoel van lichtheid in benen en dijen zorgt.

De Spinal Adjustment Massage Theraphy beschikt over optische sensoren om schouders en lengte van de gebruiker te localizeren om op die manier een persoonlijke driedimensionale massage te geven.

Driedubbele massage van de onderrug: massage van de onderrug met behulp van de rollen, luchdrukmassage en tegelijkertijd warmtebehandeling.

HRI analyse van de rug: met behulp van dit systeem wordt uw hartslag geannalyseerd terwijl de rollen over uw rug gaan. Op deze manier worden de meest gestreste delen van de rug gevonden zodat die nog effectiever gemasseerd kunnen worden.

ZERO-G functie: op drie manieren in te stellen. Bereikt 0 druk.

Intelligente instelling van de beenpositie: het massageapparaat past zich aan de lengte van uw benen aan.

Thermal Massaging System: wat zorgt voor een aangenaam warm effect in het onderste gedeelte van uw rug.

Reflexotherapy system: voetbehandeling die alle spanning uit uw voeten haalt.

Hoofdmassage: neemt uw gevoel van moeheid weg.

Type massages:

  • Kneedmassage: Een intensieve massage met knedende bewegingen. Weldadig voor stijve en gespannen spieren. Met name in de onderrug en bovenop de schouders is deze techniek zeer effectief.
  • Klopmassage: De kloppende massage voelt aan alsof de masseur ritmisch met de vuist op de spieren klopt. Deze massage werkt heel goed op stijve en vermoeide spieren en geven het lichaam een echte oppepper.
  • Dual-action massage: Nieuwe techniek die gebruik maakt van zowel de kneed- als de klopmassage en die de spieren volledig ontspant.
  • Shiatsu massage: Drukpuntenmassage waarbij de meridianen in het lichaam worden gestimuleerd, waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen.
  • Swedish massage: Zweedse massage is een combinatie tussen lichte ronde massage en lichte klopmassage. het is vergelijkbaar met de Dual-action massage alleen lichter.

Afmetingen en gewicht:

Afmetingen: 120 x 150 x 93 cm (H x L x B)

Afmetingen in ligstand: 95 x 190 x 93 cm (H x L x B)

Gewicht: 107 kg