Dubbele Monitorarm 2,5kg – 8,5kg STDMA

159.00

Uitverkocht

Artikelnummer: KSTDMA Categorieën: ,

Makkelijk je houding en de positie van je scherm optimaliseren, of je nu zit, staat of wandelt? voorzie je werkplek van een monitor arm en ontdek de eindeloze flexibiliteit!

Met de STANDEZZA Monitorarm is het gemakkelijk de positie van het computerscherm te veranderen tijdens het staan of zitten. Een monitorarm maakt een flexibele werkomgeving mogelijk.

Een monitorarm verbetert de ergonomie van de werkplek en creëert bovendien extra ruimte op het bureau omdat de steun van de monitor niet meer nodig is. De werkplek wordt door een STANDEZZA monitorarm flexibeler: het wordt gemakkelijker om het scherm te delen met collega’s, en de positie van het scherm is eenvoudig aan te passen voor zittend of staand werken. De monitor kan snel op de ideale hoogte worden ingesteld, zodat de gebruiker recht naar het scherm kan kijken.
Dit bevordert een betere zithouding, ontspannen rug- en nekspieren en de gebruiker kan langer op een comfortabele manier werken.

De STANDEZZA Monitorarm is uitgerust met een pneumatische pomp voor het snel en gemakkelijk bijstellen van de monitor. Voor een optimale flexibiliteit kan de arm 360° om zijn as draaien.

SPECIFICATIES

  • Inhoud verpakking: monitorarm, bureauklem, materiaal om het scherm aan de arm te bevestigen
  • Draagvermogen van de arm: tot 8.5 kg
  • Montage: Standaard: VESA FDMI MIS-D, 100/75, C met gatenpatroon: 100 x 100 mm en 75 x 75 mm
  • Kan op elk STANDEZZA-bureau, alsook bureaus van andere merken, gemonteerd worden