Tripleplyo 20-24-30 Foam Plyo Box

428.00

Uitverkocht

Artikelnummer: XTPI-20-24-30-102 Categorieën: ,

De Torque USA Tripleplyo plyobox is het perfecte hulpmiddel voor plyometrische trainingen en levert je direct extra ruimte op in je trainingsruimte. Met deze innovatieve plyobox kunt u trainen op verschillende hoogtes, zonder te hoeven investeren in meerdere plyo boxen, voor precies de training die u wilt uitvoeren.

Het dichte, stevige schuim zorgt voor een veilig zacht oppervlak om op te springen, en de unieke extra grip zorgt ervoor dat uw voeten bij elke sprong blijven staan, zodat u uw jumps kunt verhogen zonder bang te hoeven zijn om te vallen. Met een gewicht van maar liefst 23 kg blijft de box goed staan, wat niet gebruikelijk is bij verstelbare plyo boxen. De TRIPLEPLYO™ is gemaakt van zwaar UV-gestabiliseerd schimmelbestendig vinyl, een dichte schuimkern en gemaakt in de VS, en is gebouwd om lang mee te gaan.

De goed zichtbare markeringen maken het gemakkelijk om te weten tot welke hoogte je springt en de 20? (51 cm), 24? (61 cm) en 30? (76 cm) zijn dezelfde hoogtes die gebruikt worden in de CrossFit Games.