Grit X Pro

499.90

Uitverkocht

De Grit X Pro is een premium sporthorloge voor sporters die hun grenzen op willen zoeken. Het heeft een kompas, ingebouwde GPS, hoogtemeter en Polar’s unieke Smart Coaching functies die ervoor zorgen dat je klaar bent om elk avontuur aan te gaan. Grit X is ontwikkeld volgens militaire standaarden en neemt je mee door de meest ruige en epische trainingssessies.

Specificaties

Ultralange batterijduur – De 346 mAh Li-pol batterij biedt tot 40 uur batterijduur in de trainingsmodus met volledige GPS en hartslagmeting aan de pols en zelfs tot 100 uur met energiebesparende opties. In de horlogemodus met continue hartslagmeting heb je tot 7 dagen batterijduur.

Militaire duurzaamheid – De Polar heeft verschillende MIL-STD-810G tests doorstaan. Waaronder extreme temperaturen (-20C tot + 50C), vallen en vochtigheid. Waterdicht tot 100m diepte.

Navigatie – Turn by turn begeleiding met hoogtemeter. Zie nou je exacte locatie.

Polar Flow – Maak gebruik van het bekende trainingsplatform Polar Flow die je trainings, activiteits- en slaapgegevens, plannen en voortgangsrapporten overzichtelijk voor je beschikbaar stelt via de app of de webservice.