Vantage V2

549.90

Uitverkocht

Met de Polar Vantage V2 leer je jezelf pas echt goed kennen. Dit waterdichte sporthorloge met GPS wordt geleverd met alle sportexpertise van Polar in één pakket, inclusief polshartslagmeting, GPS, prestatietests en hersteltracking. De Polar Vantage V2 heeft als optie om er een hartslagmeter (H10 hartslagmeter) met borstband bij te nemen.

Specificaties

Ultralange batterijduur
De batterij gaat tot wel 40uur mee bij continue training. Dankzij diverse energiebesparingsopties is zelfs tot 100 uur mogelijk.

Ingebouwde GPS
GPS, GLONASS, Galileo en QZSS met Assisted GPS voor snelle locatiebepaling. Geïntegreerd kompas en barometrische hoogtegegevens.

Kleuren touchscreen
1,2-inch kleuren touchscreen, ook afleesbaar in zonlicht. Gelaagde Gorilla Glass glazen lens met een anti-vingerafdrukcoating.

Routeplanning met Komoot
Plan je route op Komoot, importeer deze naar je Polar Vantage V2 en navigeer met de turn-by-turn begeleiding.

Muziekbediening en andere smartwatch functies
Navigeer door je afspeellijst en stel het volume in op je horloge. Je krijgt ook een weersvoorspelling en pushmeldingen op je horlogescherm.

Zwemgegevens
De Polar Vantage V2 detecteert automatisch je hartslag, zwemstijl, afstand, tempo, aantal slagen en rusttijden. Afstand en slagen worden ook bijgehouden wanneer je in open water zwemt.

Technische specificaties

  • Afmetingen: 47mm x 47mm x 13mm
  • Materiaal: Aerospace-aluminiumlegering met glasvezelversterkt polymeer
  • Batterij: ?346 mAh Li-pol batterij. 40 uur trainingsmodus en 7 dagen horlogemodus
  • Waterbestendig tot 100m
  • Gewicht: 52g met polsband, 34g zonder polsband