IC2i Indoor Cycle

549.00

Uitverkocht

Artikelnummer: 100664 Categorieën: ,

De lang verwachte Schwinn IC2i Indoor Cycle voor thuisgebruik is nu eindelijk in Europa verkrijgbaar. Iedereen kent de wereldberoemde Schwinn spinbikes van de sportschool en nu is er eindelijk een model beschikbaar voor gebruik in uw eigen huis. Geniet van alle specifieke eigenschappen van een Schwinn spinbike in uw eigen huis en tegen een zeer betaalbare prijs.

De Schwinn IC2i maakt gebruik van BioFit™ Comfort waardoor het stuur meerdere comfortabele posities heeft. Op het stuur vindt u een bidonhouder of een houder van uw smartphone of Mp3-speler. De pedalen zijn eenvoudig te verstellen. Het 14 kg hoog inertie vliegwiel met BioDyne™ Performance maakt gebruik van een directe aandrijving en het oversized frame is gemaakt van roestvrij staal voor een veilige en stevige training.

Door het vilt remsysteem heeft de Schwinn IC2i spinbike een oneindig aantal verschillende weerstanden en op de computer kunt u al uw trainingswaarden bijhouden zoals de tijd, de RPM, afstand, snelheid en het aantal verbrande calorieën.

Wilt u een echte spinbike aanschaffen zodat u thuis aan uw conditie kunt werken zoals u dat normaal gesproken alleen in de sportschool kunt? Zoek niet verder, de Schwinn IC2i is het trainingsapparaat dat u zoekt.

Een overzicht van specificaties:

Geschikt voor: normaal thuisgebruik
Maximaal gebruikersgewicht: 113 kg
Vliegwiel: 14.08 kg
Remsysteem: frictie (vilt)
Aandrijving: ketting
Stuur: triathlon
Verstelbaarheid stuur: verticaal
Verstelbaarheid zadel: horizontaal en verticaal
Pedalen: toeclips
Afmetingen opgesteld (L x B x H in cm): 114 x 58 x 125 cm
Gewicht van het product: 38 kg
Bidonhouder: ja
Weerstandsniveaus: oneindig via frictie, draaiknop

Monitor:

Monochroom LCD scherm: ja
Hartslagmeting: nee

Dimensies:

EAN: 0708447911162
Afmetingen van de doos (L x B x H in cm): 113.1 x 21 x 87.7
Bruto gewicht: 42.4 kg