Recovery Blanket

179.90

Wordt fris wakker dankzij de PrimaLoft technologie van Blackroll. Geschikt voor allergiepatiënten & hypoallergeen.;Wake up refreshed thanks to Blackroll’s PrimaLoft technology. Suitable for allergy sufferers & hypoallergenic.;Wachen Sie erfrischt auf dank der PrimaLoft-Technologie von Blackroll. Geeignet für Allergiker und hypoallergen.;Despiértese fresco gracias a la tecnología PrimaLoft de Blackroll. Apto para alérgicos e hipoalergénico.;Réveillez-vous en pleine forme grâce à la technologie PrimaLoft de Blackroll. Convient aux personnes allergiques et hypoallergéniques.

Onze unieke voordelen
 • Gratis verzenden vanaf € 75
 • Laagste prijsgarantie
 • Voor 21.00 besteld, morgen in huis
 • Bedenktijd

Uitverkocht

Artikelnummer: A002496 Categorie:

Incl. reistas: Het hele jaar door fris wakker worden dankzij Prima-Loft

Ons RECOVERY BLANKET is een dekbed voor alle seizoenen. De knuffelachtige katoenen hoes en de innovatieve Primaloft-vulling zorgen het hele jaar door voor een aangenaam slaapklimaat. De deken wordt in Duitsland geproduceerd, is gemakkelijk te onderhouden en kan tot 60°C worden gewassen. Dankzij de bijgeleverde reistas kunt u de deken gemakkelijk opbergen en meenemen op reis.

  • Gezond slaapklimaat het hele jaar door: Onze Primaloft dekbed is ademend en zorgt het hele jaar door voor een comfortabel slaapklimaat. De fijne vezels zijn ademend, transporteren vocht en vormen talloze luchtkamers. Het effect: je hebt het droog en warm.
  • Thuis en onderweg: Berg het dekbed snel en eenvoudig op in de reistas (verpakkingsmaat 37 x 22 cm). Door de innovatieve constructie is het gemakkelijk te comprimeren. Naast onze RECOVERY PILLOW rondt het jouw gezonde slaaproutine af – zelfs tijdens het reizen.
  • Vegan: Een 4-seizoenen dekbed voor iedereen. De RECOVERY BLANKET is 100% veganistisch en geschikt voor alle dierenliefhebbers en allergiepatiënten. ??
  • Voor meer comfort: Je kunt het dekbed ook gebruiken zonder een extra dekbedovertrek. Het buitenmateriaal is gemaakt van knuffelkatoen en geeft je een comfortabel gevoel op je huid. De deken past zich perfect aan jouw lichaamsvorm aan door de lengterichting van de deken.
  • Wasinformatie: Het dekbed kan in de wasmachine worden gewassen tot 60°C en is geschikt voor de droger. Het dekbed tijdens het wassen niet te veel centrifugeren en bij lage temperatuur in de droger drogen. Zo blijft de katoenen hoes lang zacht.
  • Geschikt voor allergiepatiënten & hypoallergeen: De deken is hypoallergeen en door de wasbaarheid bij 60°C ook geschikt voor allergiepatiënten.

PrimaLoft®-technologie

Voor onze RECOVERY BLANKET gebruiken we een PrimaLoft® Gold-Insulation vulling. Waarom? Je kent vast wel vullingen van ganzendons. Deze zijn altijd al gebruikt in het beddengoed. Ganzendonsdekbedden hebben veel voordelen op het gebied van warmte, gewicht en samendrukbaarheid. Maar ze hebben ook een groot nadeel: als er vocht in het spel komt, verliezen de dekbedden hun warmte-isolatie en stevigheid. Daarom heeft het Amerikaanse leger PrimaLoft® in de jaren tachtig van de vorige eeuw de opdracht gegeven om een synthetische vezel te ontwikkelen. Hun wens: een dekbed met de voordelen van dons, dat tegelijkertijd de tekorten compenseert. PrimaLoft® wordt sindsdien gebruikt voor outdoorkleding, slaapzakken of handschoenen. De eigenschappen van het materiaal van PrimaLoft® zijn

  • Hoog ademend vermogen
  • Zeer goede vochtregulering
  • Duurzaam bulkgoed
  • Extreme samendrukbaarheid

Samen met verschillende modellen van onze ontwikkelingspartner Centa-Star wordt PrimaLoft® uitsluitend in Europa gebruikt in de BLACKROLL® RECOVERY BLANKET.

Waar heb je de knoppen op de sprei voor nodig?

Berg jouw Primaloft deken snel en eenvoudig op in de bijgeleverde dekenzak. Bevestig de knopen aan de deken en de tas en rol deze op. Jouw voordeel: de tas glijdt niet weg en het inpakken duurt niet lang. In totaal zijn er 15 knoppen in het pakket opgenomen. Je kunt ze gebruiken om jouw reisdeken gemakkelijker op te bergen. Je kunt ze ook gebruiken om twee dekens met elkaar te verbinden. Zodat jij en je partner onder één grote deken kunnen liggen.