Skip to main content
  • Mijn profiel

Wanneer je je bestelling bij Fitnessgeeks hebt geplaatst, gaan wij hier direct mee aan de slag. Je krijgt netjes een bevestigingsmail, zodra we je bestelling binnen hebben. We zorgen er vervolgens voor dat je je bestelling zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt, zodat jij direct aan jouw fitnessdoelen kunt werken. Je bestelling wordt verzonden zodra we al je artikelen op voorraad hebben.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

De bestellingen bij Fitnessgeeks worden op maandag t/m zaterdag bezorgd, dus ook in het weekend (behalve zondag) kun je onze levering verwachten. Zodra je pakket onderweg is, krijg je een e-mail met Track & Trace code, zodat je je bestelling netjes kunt volgen. Zo weet je precies wanneer jouw fitnessartikelen worden bezorgd.

[Bezorgschema]

Betaal ik ook bezorgkosten?

De bezorgkosten zijn afhankelijk van de waarde van je bestelling. Bij een bestelling ter waarde van €75,- of meer bezorgen we je bestelling gratis bij je thuis. Bij bestellingen van onder de €75,- vragen wij €6,50 bezorgkosten.

Wat als ik niet thuis ben?

Het kan zijn dat je net niet thuis bent wanneer je bestelling aan de deur wordt aangeboden. In dat geval probeert de bezorger het bij de buren. Zijn zij ook niet thuis? Dan komt de bezorger de volgende dag nog een keer langs. Wanneer ook de tweede afleverpoging niet is gelukt, zal de bezorger je bestelling afleveren bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt, waar je de bestelling kunt ophalen. Je krijgt te allen tijde een notificatie in de brievenbus.

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp