Crosstrainer

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

De crosstrainer is een veelzijdig fitnessapparaat, geschikt voor het snel verbranden van calorieën, versterken van de spieren en de conditie op peil houden. Bekijk ons assortiment crosstrainers en let bij de aanschaf op het maximaal belastbare gewicht, de plaats van het vliegwiel en de diverse extra trainingopties.

Filter producten

De crosstrainer: veelzijdig en geschikt voor iedereen

Ben je op zoek naar een fitnessapparaat waarmee je zowel je conditie kunt verbeteren als je spieren kunt versterken?

Dan is een crosstrainer het perfecte fitnessapparaat. De crosstrainer is veelzijdig en brengt veel variatie aan je fitness workouts. De crosstrainer bestaat uit een vliegwiel, met daaraan twee planken waarop je staat en twee hendels die je vast houdt. Op het apparaat maak je een lopende beweging, waardoor ook de twee hendels mee gaan. Op deze manier komt zowel je bovenlichaam als je onderlichaam goed in beweging en train je vele spieren tegelijk.

De voordelen van een crosstrainer

De crosstrainer is een veelzijdig apparaat, waarmee je kunt werken aan diverse fitnessdoelen. Zo is het fitnessapparaat zeer geschikt om snel calorieën te verbranden en daardoor af te vallen. Maar ook voor het versterken van de spieren of het op peil houden van je conditie is de crosstrainer een ideale keuze. Daarnaast is de crosstrainer niet belastend voor de gewrichten en is het apparaat gemakkelijk te gebruiken. Veel crosstrainers beschikken ook over extra trainingsprogramma’s, zodat je jezelf nog extra kunt uitdagen.

Train zowel het onderlichaam als bovenlichaam met de crosstrainer

Met de crosstrainer train je het gehele lichaam, omdat je zowel met de benen als met de armen in beweging bent. De voornaamste spieren die je hiermee traint zijn de biceps, triceps, quadriceps, buikspieren, bilspieren en hamstrings. Je kunt gemakkelijk de focus op bepaalde spiergroepen leggen, door op verschillende manieren te trainen. Wil je meer focus op de beenspieren? Zet dan de weerstand wat hoger, waardoor je benen harder moeten werken. Beweeg ook eens af en toe achterwaarts, om de bilspieren meer te trainen. Wanneer je juist meer focus op de armspieren wilt, kun je ook proberen je armen het werk te laten doen. Op deze manier bepaal je zelf op welke spieren je de focus wilt leggen en breng je al snel variatie aan in je fitness workout.

Crosstrainer kopen bij Fitnessgeeks

Wil je een crosstrainer bestellen? Let dan op het maximaal belastbare gewicht. Bij veel crosstrainers is dit zo’n 120 kilo. Hoe hoger dit gewicht, hoe meer de crosstrainer kan verduren en hoe hoger de kwaliteit van het apparaat. Let daarnaast ook goed op het gewicht en de plaats van het vliegwiel. Deze kan voorop of achterop zitten. Een vliegwiel aan de achterkant neemt minder ruimte in beslag. Kijk daarnaast ook goed naar de mogelijkheden qua trainingsprogramma’s en de verschillende weerstandniveau’s. Deze opties bepalen de mate van variatie die je aan je training kunt brengen.

Ben jij op zoek naar een efficiënt fitnessapparaat voor diverse workouts? Koop dan een crosstrainer bij Fitnessgeeks. En een crosstrainer kopen kan heel gemakkelijk online, via onze webshop. Wij geven je graag advies over de aanschaf van de geschikte crosstrainer. Heb je de juiste crosstrainer gevonden en wil je deze crosstrainer bestellen? Dan bezorgen we hem van €75 gratis bij je thuis. Bekijk daarom rustig ons assortiment crosstrainers!