Retouren

Het kan altijd zijn dat je bestelling niet is wat je er van hebt verwacht. In dat geval heb je 14 dagen de tijd om het product te retourneren, zonder opgaaf van de reden. Dit gaat in vanaf de dag nadat je de bestelling in ontvangst hebt genomen.

Vul onderaan de pagina eerst het retourformulier in. Stuur het product in de originele staat en verpakking en met alle toebehoren terug naar het onderstaand retouradres. De verzendkosten voor je retour zijn voor eigen rekening.

Bij het retourneren is het belangrijk dat het product in goede staat is. Dit betekent dat het product slechts in die mate is uitgepakt of gebruikt voor zover dat nodig is om het product te kunnen beoordelen of het product naar wens is. Mocht het product na ontvangst beschadigd raken, kan Fitnessgeeks eventuele waardevermindering in rekening brengen.

Nadat wij je retourzending hebben ontvangen, zullen we deze direct verwerken. Als het product volgens de voorwaarden is terug gestuurd, storten we binnen 14 dagen je geld terug op je rekening.

Lees hier onze algemene voorwaarden voor het retourneren van je bestelling.

Retouradres:

*retour formulier*