Buikspierwiel

Toont alle 3 resultaten

Een Ab Wheel is een zeer effectieve tool om je buikspieren te trainen, die gewoon thuis kan worden gebruikt. Let er bij het kopen van een ab wheel vooral op dat hij stevig is en makkelijk rolt. Uiteraard koop je ab wheels bij Fitnessgeeks!

Filter producten

Een effectieve workout met een ab wheel

Met een Ab Wheel kun je vanuit huis in vrij korte sessies ontzettend veel progressie boeken. Ab wheels zijn natuurlijk met name bekend door de ab wheel roll out, een van de zwaarste buikspieroefeningen. Wanneer je deze oefening goed uitvoert train je in feite je hele core. Maar je kan meer met een ab wheel. Als je goed gebruik maakt van de mogelijkheden en weet wat voor je oefeningen je ermee kunt doen, kun je ook je rug, schouders en armen ermee trainen. Een van de grote voordelen is dat je een ab wheel overal op kunt slaan. Het is een klein apparaat, die je vaak ook nog eens kunt inklappen. Een ideale tool voor een effectieve home workout!

Welke spieren train je met een ab wheel?

Ab wheels staan dus met name bekend als tool om de buikspieren mee te trainen. Vandaar natuurlijk ook de naam. In eerste instantie is een ab wheel inderdaad bedoeld om de buikspieren flink mee aan te pakken. Wanneer je echter wat meer gevorderd bent, en al beschikt over een sterke core, kun je nog veel meer met een ab wheel. Met name de onderrug, armen en flexibiliteit kunnen met een ab wheel effectief worden getraind. Om je knieën wat te ontzien kun je hierbij eventueel gebruik maken van een fitnessmat.

Waar moet je op letten bij het kopen van een ab wheel?

Een ab wheel is een vrij eenvoudig apparaat, maar toch zit er wel wat verschil in. Het is belangrijk om bij het kopen van ab wheels te kijken naar de kwaliteit van de roller, zodat je zeker weet dat hij vlekkeloos rolt en krachtig genoeg is om zonder problemen je lichaamsgewicht te houden. Daarbij is het handig als de ab wheel wel van licht materiaal is, zodat je hem makkelijk mee kunt nemen. Ook een comfortabele grip bij de handvatten is iets om rekening mee te houden. Een pluspunt waar je op kunt selecteren is een ab wheel die je kunt inklappen, zodat hij nog makkelijker is op te bergen. Als je genoeg ruimte hebt is dit uiteraard niet noodzakelijk.

Ab wheels kopen bij Fitnessgeeks

Ab wheels zijn een zeer effectieve tool om thuis te werken aan je core. Wij vinden het bij Fitnessgeeks belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van een ab wheel. Daarom hebben wij het voor jou makkelijk gemaakt op onze website. Voor elk budget hebben wij een ab wheel, zodat deze voor iedereen beschikbaar is. Wil je een ab wheel bestellen, maar ben je op zoek naar extra advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het zoeken naar de juiste ab wheel!