Skip to main content
  • Mijn profiel
Activity trackerFitness trackerReviewsWearables

Amiigo: volg jouw reis naar een goede gezondheid!

Nadat wij eerder de Moov Now hebben gereviewed, zijn wij nu Amiigo gestuit. Weer een ander ‘slim’ polsbandje.

Als het gaat om activiteiten te volgen, zijn twee sensoren beter dan één. Twee keer zoveel data-invoer resulteert in een zeer nauwkeurige, bruikbare feedback. Volgens de makers is dit een van de redenen dat Amiigo beter presteert dan de concurrentie.

Amiigo Polsband Sensor

Uitgerust met geavanceerde bewegingssensoren, het polsbandje registreert bovenlichaam activiteiten met de grootst mogelijke nauwkeurigheid – in een lichtgewicht, comfortabele pakket.

Schoenenclip Sensor

Ontworpen voor het volgen van de beweging van het onderlichaam, onderscheidt de schoenenclip sensor sets van Amiigo van de rest door middel van een meer holistische en geavanceerde analyse van je activiteiten.

De meest geavanceerde biometrische analyse

amiigo(bron foto: amiigo.com)

Amiigo gaat verder dan de sportschool, dieper in je wereld van gezondheid. Met de mogelijkheid om veel meer dan alleen stappen en je hartslag te volgen. Dit apparaat helpt om je gezondheid meer hollitisch te visualiseren.

Het meet:

  • Hartslag
  • Hartslagvariabiliteit
  • Huidtemperatuur
  • Calorieverbranding
  • Bloedzuurstofverzadiging
  • Bloeddruk variaties
  • Pulse volume variaties
  • Ademhalingsfrequentie

Activiteit herkenning

amiigo(bron foto: amiigo.com)

Amiigo herkent automatisch elke herhaling, ronde of verandering tijdens het sporten. Met de meest populaire activiteiten reeds voorgeprogrammeerd. Amiigo biedt je ook de mogelijkheid het apparaat nieuwe activiteiten te leren met zijn open indeling technologie. Hoe meer je het gebruikt, hoe slimmer het wordt.

Bijvoorbeeld bij:

Zwemmen:

Gebruik het om je ronden, slagen en tijd te volgen. Het herkent automatisch alle 4 zwemstijlen: schoolslag, rugslag, vrije slag en vlinder.

Wielersport:

Gebruik het om je cadans, duur, calorieën en meer tijdens het fietsen te volgen. De schoenclip maakt een veelzijdig en compleet volg ervaring.

Fitness:

Gebruik het om bijna elke herhaling van je activiteiten in de sportschool te volgen. Elliptisch, biceps curls, roeimachine en bankdrukken behoren tot de tientallen activiteiten die het apparaat trackt.

Overtuigd van de mogelijkheden van dit polsbandje? Probeer het zelf dan uit en laat ons het weten via onze Facebookpagina.

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp