Skip to main content
  • Mijn profiel
AfvallenFitnessFitness apps

Beste fitness apps van dit moment!

By 6 februari 2017februari 18th, 2021No Comments

Afvallen, fitter worden of slank blijven willen we altijd. Of je nu nog moet beginnen met sporten of dat je een doorgewinterde sporter bent, fitness trackers zijn een goede hulp voor het in kaart brengen van je activiteit en natuurlijk de resultaten waar je het allemaal voor doet. We bespreken vaak wearables op onze website, deze keer kijken we naar de beste fitness apps.

Google Fit, gebruiksvriendelijk en compatibele fitness app

Of je nu gaat fietsen, rennen, wandelen of thuis of in de sportschool je workout doet, Google Fit is een real-time tracking app voor Android die meer dan 120(!) activiteiten bij kan houden. Het is compatible met vele andere apps en kan de gezamenlijk data overzichtelijk rapporteren. De app synchroniseert automatisch tussen je wearable en de app en daarom hoef je niet altijd je telefoon bij je te hebben. Als je een Nexus of Pixel telefoon hebt is de app standaard al geïnstalleerd.

iFit Outside

Deze app heeft alle functies die je verwacht en maakt het extra gemakkelijk om je resultaten te delen via favoriete sociale media. Het geeft nauwkeurige data over je route door de ingebouwde GPS tracker. Het berekent je resultaten op basis van je hartslag, je ren- en loop snelheid en de afstand en hoogteverschil van je route. Deze kan je vervolgens gemakkelijk bekijken en de app geeft je tips voor het verbeteren van je training.

top fitness apps om je fitness resultaten te trackenBereken calorieverbruik met de Cinch app

Deze app berekend nauwkeurig hoeveel calorieën je verbrandt met je activiteiten en heeft ook een automatische hartslag monitor. Tijdens je workout voorziet de app je van commentaar voor extra motivatie en herinnert je dat het tijd is om in beweging te komen als je te lang stil zit. Is je doel gewicht te verliezen? Dan is dit de perfecte app.

Natuurlijk gebruik je je smartwatch niet alleen voor het verzamelen van informatie over je training, een klein zetje in de rug helpt je om jezelf net iets verder te pushen – sommige apps kunnen muziek afspelen, andere voegen een spelelement toe aan je workout – alles om je hartslag maar te verhogen.

Er zijn ook veel andere leuke apps voor na het sporten die kunnen integreren met je smartwatch en die je hartslag kunnen verhogen. Spannende spellen zoals die van online casino’s Nederland bijvoorbeeld. De integratie met de smartwatch staat nog in de kinderschoenen, maar de ontwikkelingen op dat gebied hollen vooruit en vroeger of later komt altijd de vraag: “kun je er Doom op spelen”?

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp