Skip to main content
  • Mijn profiel
Fitness GadgetsReviews

Foamroller: een heel krachtige!

De HyperIce Vyper Foamroller is het ideale apparaat om te kunnen herstellen na een krachtige spiervermoeiende workout. Pijnlijk of heerlijk, beslis zelf maar.

De HyperIce Vyper Foamroller

Uitrollen op een normale foamroller doe je door druk uit te oefenen op de spieren. Zo maak je de knopen in je spieren los. Dit is een manier om de grote spiergroepen in je rug en benen beter te laten voelen na een workout of een zware werkdag.

HyperIce’s Vyper foamroller gaat een stap verder:  Het is een stijve schuimroller met een ingebouwde drie snelheden trillende motor.  We praten niet over  “rugmassage” trillingen, dit ding is intens. Na een paar minuten uitrollen van je dijen of quadriceps na een zware fietstocht, voelt het alsof de spieren zijn gesmolten tot boter.

Oplaadbaar

hyperice(bron foto: hyperice.com)

De Vyper is oplaadbaar, maar als je alleen de foamroller gebruikt voor vijf tot vijftien minuten na de training, gaat de oplaadbare batterij wel een tijdje mee voordat deze weer leeg is. Als je in een gehorige huis of appartementencomplex woont, wees gewaarschuwd: De trillingen zijn zo krachtig, dat de vloer en muren kunnen schudden. Wellicht een handige tip voor jou om niet uit te rollen in het midden van de nacht of in de prille ochtend, als je op goede voet wilt blijven met je buren.

Prijs

De HyperIce Vyper Foamroller is niet echt goedkoop, maar het kan zeker een goede investering zijn voor het losmaken van jouw spieren. De prijs is ongeveer € 190,-

Voor een goedkopere, niet-vibrerende optie, is er de Trigger Point GRID schuimroller van ongeveer €40,-.

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp