Skip to main content
  • Mijn profiel

Welke fitnessgadget van hieronder ken jij? Wij hebben een aantal fitnessgadgets gevonden die voor velen raar zullen zijn en voor anderen juist cool.

Fitnessgadget Push Band

push band(bron foto: trainwithpush.com)

Prijs: 149 dollar

Deze fitnessgadget zal jou helpen om geript te worden. De Push Band glijdt over je onderarm en maakt verbinding met een app. Je kan een workout inplannen  met bijvoorbeeld 50 herhalingen in 20 minuten en de band zal dit voor jou bijhouden. Het volgt ook informatie zoals jouw balans, explosieve lifts, tempo en snelheid. Zoals met de meeste fitnessbands, kan je de resultaten met vrienden delen via Facebook of Twitter.

The Hug is handig tijdens het fitnessen

the hug(bron foto: kickstarter.com)

Prijs: 65 – 70 dollar

The Hug zit momenteel in een alpha fase met testers. Het is een armband voor jouw fles water of bidon. Tijdens het trainen volgt deze fitnessgadget hoe vaak je drinkt. Het synchroniseert met een smartphone via Bluetooth, zodat je kunt controleren of je genoeg water drinkt tijdens een training. De app analyseert jouw fles bewegingen bij elke slok afgezet tegen de hydratatie niveaus die jij nodig hebt voor je leeftijd, gewicht, en zelfs de lokale temperatuur in je omgeving. Een exacte release datum is nog niet bekend.

RunPhones Intensity gadget

runphones(bron foto: runphones.com)

Prijs: Nog niet bekend

De RunPhones Intensity is een persoonlijke motivator in de vorm van een hoofdband met ingebouwde luidsprekers. Tijdens jouw training geeft een training instructeur jou motiverende tips die ongeveer 10 minuten duren. Er wordt vrolijke muziek afgespeeld voor ongeveer 20 seconden om je op te pompen en tragere muziek voor ongeveer 10 seconden om je af te koelen. Deze fitnessgadget volgt ook je bewegingen met behulp van een ingebouwde versnellingsmeter, zodat je weet hoe lang je traint. Gepland voor later dit jaar, dus er is nog geen prijs bekend.

Goji Play – motivatie fitnessgadget

goji play(bron foto: gojiplay.com.au)

Prijs: 100 dollar

Dit work-out apparaat bevat een kleine sensor met een clip om te bevestigen aan je kleding en een draadloze game controller die je via een clip bevestigt op een ​​trainingmachine, zoals een loopband. Het idee is om van fitness met deze fitnessgadget een spel te maken: Goji Play biedt verschillende gratis games voor de iPhone of iPad (sorry, geen Android) dat boksen, rennen, of het verzamelen van power-ups met een geanimeerd karakter kunnen zijn. Naarmate je verder komt, houdt het spel je calorieën, bewegingen, en snelheid bij. Je kunt hogere scores krijgen door sneller te rennen in het spel of door langer te trainen.

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp