Skip to main content
  • Mijn profiel
Activity trackerFitness GadgetsJawboneWearables

Fitness gadgets die je zeker moet kopen! (2)

By 4 februari 2016februari 18th, 2021No Comments

Vond je het eerste deel interessant over fitness gadgets? Check dan snel hieronder het tweede deel van het artikel. Wellicht zit er iets tussen voor jou.

Voor de gezonde chefs onder ons

SITU Smart voedingsweegschaal (120 dollar)scale_1.png 4.168×3.568 pixels(bron foto: situscale.com)

Fitness is natuurlijk maar de helft van de strijd, wat je in jouw lichaam stopt qua voeding is net zo belangrijk als wat je met jouw lichaam doet. Maar het bijhouden van wat je eet vergt veel inspanning en tijd, zelfs met de vele beschikbare apps om dit te doen.

Deze handige nieuwe voedingsweegschaal doet het werk voor jou. Het meet de calorieën, de voedingswaarde en geeft onmiddellijk informatie over de ingrediënten als je kookt. SITU synchroniseert met jouw iPad of andere mobiele apparaten, zodat alle gezonde maaltijden en voedingen worden bijgehouden. Wil je toch een keer frietjes eten? Frituur dan met een airfryer. Dat is net wat gezonder.

Voor de aspirant-thuis-yoga’er

SmartMat Yoga mat (297 dollar)

smartmat(bron foto: smartmat.com)

Hoewel niets de persoonlijke coaching tijdens een yoga les verslaat, kan het voorkomen dat je 1 of meerdere lessen niet aanwezig kunt zijn om welke reden dan ook. Een yoga studio aan huis kan intimiderend zijn als niemand jou in lijn kan houden.

De SmartMat is een yogamat die is ingebed met sensoren om je verder te helpen naar jouw perfecte vormen/lijnen door een geïndividualiseerde ideale balans, spiertraining en stabiele ademhaling. Na een yoga les thuis kan je jouw uitlijning score, calorieverbranding en andere statistieken op de bijbehorende app bekijken.

Sommige traditionele yoga leraren zullen nooit wennen aan het idee om data en opgeslagen informatie voor een yoga les te gebruiken, dat eigenlijk gebaseerd is om stilzwijgend op te zoek te gaan naar jouw analytisch geestelijk vermogen.

Maar in een wereld waarin iedereen in aanraking komt met de moderne technologieen, moet het moderne het opnemen tegen de oude gewoontes (hiphop, yoga). Er is nog zeker ruimte voor iets wat zo revolutionair is op fitness gadgets gebied als de SmartMat.

Voor de hardloper die zijn bagagelasten wil verlichten

Bragi Dash Smart oortelefoon (300 dollar)

bragi dash

(bron foto: bragi.com)

Meesjouwen van onze telefoons, oortelefoons en fitness trackers kan niet zorgen voor een goede weerstand tegen de wind, of wel? Bragi’s handige nieuwe draadloze oordopjes elimineren het grootste geheel. Deze nieuwe vorm van fitness gadgets voorzien je niet alleen van muziek, maar bieden ook een uitgebreide fitness tracking, hartslag controle en nog meer aan.

Dat zit dus allemaal in een klein compact product. En met uitgebreide fitness tracking bedoelen we dat de Dash alles meet van lichaamstemperatuur tot tempo veranderingen tot zuurstofverzadiging. Om statistieken in te zien, heb je de mobiele app.

Fitness gadgets voor de prijsbewuste

Jawbone Up (50 dollar)

up move(bron foto: jawbone.com)

Terwijl goedkopere fitness trackers adverteren met “je krijgt waar je voor betaalt”, komt Jawbone met een betaalbare optie.
Het is zeker geen franje, maar je krijgt een nauwkeurige stappen- en calorieenteller die alles van dag tot dag bijhoudt evenals de kwaliteit van jouw slaap.

Maar de echte trekpleister is de betaalbare toegang tot de onvergelijkbare Jawbone app, die voedsel tracking en SmartCoach technologie biedt op basis van persoonlijke vooraf gestelde doelen. Om gemotiveerd te blijven heeft Jawbone een geweldige virtuele gemeenschap. Het product is daarnaast spatwaterdicht en heeft een batterijduur van zes maanden.

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp