Skip to main content
  • Mijn profiel
AdidasFitnessKrachttrainingNikeSportkledingUnder Armour

Verbeter jouw loopprestaties met deze hardloopschoenen!

By 4 november 2017februari 18th, 2021No Comments

Ook ontwerpers van hardloopschoenen zitten niet stil en blijven voortdurend research doen om te zorgen dat ook sportschoenen steeds beter presteren. Nieuwe technieken zoals ‘responsive’, dat door energieteruggave zorgt voor extra veerkracht en tempo, nieuwe kennis en inzichten en nieuwe materialen zoals het flexibele ‘knitwear’ rond de voet. Met de nieuwste hardloopschoenen breng je jouw prestaties ‘to the next level’.

Nike Free Train Instinct

hardloopschoenen 2
Deze dynamische hardloopschoen volgt jouw bewegingen op de voet! Ultraflexibel en perfect voor al je intensieve work-outs. De middenzool heeft twee verschillende dichtheden, zodat je zowel de nodige demping bij cardio als goede stabiliteit bij gewichtheffen ervaart.
De revolutionaire Nike Free buitenzool beweegt ook mee met elke stap die je zet. Ook het tricot bovenwerk geeft je voet ultieme vrijheid en flexibiliteit om te bewegen: de stof rekt naar alle kanten mee. Superlicht en natuurlijk: alsof je geen schoenen aan hebt.

Adidas Pure Boost hardloopschoenen

hardloopschoenen 3
Hardlooptrainers voor een pittige run op een harde ondergrond, zoals straatstenen en asfalt. Deze hardloopschoen haalt dankzij de Boost middenzool letterlijk een boost uit jouw energie en geeft deze terug, waardoor je nog effectiever en harder gaat. Ook hier weer het gebreide bovenwerk dat topcomfort en flexibiliteit biedt omdat het helemaal meebeweegt met je voeten. De veerkrachtige Stretchweb zool zorgt voor een superieure demping afwikkeling en zorgt dat lopen helemaal natuurlijk aanvoelt.

Nike Flyknit Racer Little Red

hardloopschoenen 4
Je onvoorwaardelijke partners in snelheid. Met deze Little red haal je bij elke run het maximale uit jezelf. Dankzij Zoom Air unit voorin en het Flyknit materiaal is de Flyknit Racer een hardloopschoen die bruist van responsieve veerkracht en je laat vliegen. Supercomfortabele fit door de lichte Phylon middenzool over de volledige lengte.

Adidas Adizero Primeknit hardloopschoenen

hardloopschoenen 5
Lichtgewicht en zee stabiele hardloopschoenen die je helpen bij het verbeteren van je loopprestaties door de responsive techniek. Je krijgt de energie die je in beweging stopt terug door extra veerkracht voor een beter tempo. Door het flexibele Primeknit-bovenwerk, sluit deze schoen perfect aan. Van buitenaf en van binnenuit te veteren.

UA Speedform Gemini

hardloopschoenen 6
Flexibele maar zeer stevige hardlooploopschoen met de vernieuwende UA SpeedForm®-technologie: topcomfort én topprestaties. Sterke naden zorgen dat deze schoen op en top aansluit en het fijne meshmateriaal garandeert een goede ventilatie tijdens elke run. Het geïntegreerde voetbed biedt uitstekende demping en op maat gesneden pasvorm. Je prestaties verbeteren door de Charged Cushioning techniek: optimale demping en energierespons.

Bron foto’s: nike.com / adidas.com / underarmour.com

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp