Skip to main content
  • Mijn profiel
Activity trackerFeaturedFitness GadgetsReviews

Lechal: ‘s Werelds eerste slimme schoeisel!

By 23 februari 2016februari 18th, 2021No Comments

Wordt Lechal het schoeisel van de toekomst?

Stap in je slimme schoeisel, stel jouw bestemming in op de app en laat je de weg wijzen door middel van zachte trillingen.

Hot Pods

Lechal’s levenslijn “de Pods” zijn een ontwerp en design wonder. Slechts 7,9 mm dik en 24,2 mm. Met batterijlevensduur van maximaal 15 dagen, is dit een hart dat sterk klopt en het lang volhoudt. Bedrieglijke eenvoudig en moeiteloos stijlvol kan je de pods gewoon vastklikken op jouw  Lechal schoenen of inlegzolen. Het is gemakkelijk aan te sluiten op de app van Lechal via Bluetooth en maak daarna gebruik van haptische of vibratie feedback.

lechal pods(bron foto: lechal.com)

App-proces
De app is jouw toegangspoort tot een hele nieuwe wereld. De gebruiksvriendelijke interface maakt een eenvoudige toegang tot de turn-by-turn en fitness gebaseerde navigatie, het maken van aangepaste trainingen, het instellen van fitnessdoelen en nog veel meer.

Inlegzolen

De slanke, ergonomische design plaatst de pod onder de meest gevoelige deel van jouw voeten om de trillingen te maximaliseren en maakt deze slimme inlegzolen een geheime stijl verklaring.

lechal(bron foto: lechal.com)

De wereld aan je voeten

Laat u meenemen naar verschillende plaatsen! Of u nu het verkennen van uw stad of in een nieuw land, of u nu van wandelen of fietsen, of het nu uw dagelijkse woon-werkverkeer of off-road rijden, is er een Lechal modus voor u.

Massabeweging

Eén van de coolste functies is een “groepsreis ‘, waarin een groep Lechal gebruikers op weg naar dezelfde bestemming van verschillende startpunten hun reis kunnen koppelen, dus je kunt elkaars route volgen.

lechal(bron foto: lechal.com)

Focus op Fitness

Dit schoeisel telt stappen en calorieën en meet de afgelegde afstand. Het registreert jouw activiteit, zodat je jouw conditie kunt bijhouden. Daarnaast heb je de beschikking over:

  • Fitness gebaseerde navigatie
  • Fitness profiel

lechal(bron foto: lechal.com)

Op de Lechal manier bewegen

Stel fitnessdoelen, daag andere gebruikers op afstand uit, en vier elke mijlpaal. Lechal helpt jezelf te pusten en te testen.

Keuze

Je kan kiezen voor schoenen met pods (€ 239,99) of alleen de schoenen dus zonder pods (vanaf € 99,-) of de inlegzolen met de pod (€ 159,99). Niet echt goedkoop, maar als je graag van gadgets of het monitoren van jouw gezondheid houdt, probeer het zelf dan uit.

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp