Skip to main content
  • Mijn profiel
FitnessRyderwearSportkleding

Ryderwear schoenen, meer dan alleen een Instagram hype?

We kijken in dit artikel eens naar schoenen voor gewichtheffen, en dan niet de eerste beste, maar naar een paar Ryderwear schoenen. Ryderwear is een up and coming merk in Nederland. Insiders kennen het al langer, outsiders moeten het nodig leren kennen! Het Australische merk kent de wereld van gewichtheffen als geen ander. Ryderwear weet dat goed schoeisel voor gewichtheffers een optelsom is van comfort, stevigheid, bescherming en goede steun bij de enkels.

Ryderwear schoenen model Raptors: topschoen voor gewichtheffen

Ryderwear 3
Elke sport stelt andere eisen aan de kleding die je ervoor aantrekt. Dat geldt ook net zo goed voor de schoenen die je draagt bij het sporten. En in dit geval dan specifiek bij vormen van krachtsport of gewichtheffen.

Er is veel allround kleding en schoeisel verkrijgbaar en daar kun je vaak ook prima mee uit de voeten. Maar er zitten natuurlijk altijd voordelen aan sportschoenen die met een specifiek doel voor ogen ontworpen zijn. Okay, dat is een abc’tje, anders zouden ze niet gemaakt hoeven worden. Bij Ryderwear weten ze waar ze het over hebben! Met een paar Ryderwear Raptors heb je echt coole én functionele gewichthefschoenen die perfect zijn voor (diepe) squats en deadlifts.

Ryderwear schoenen; voldoende padding en rubber

Ryderwear 2
De Ryderwear Raptors (raptor is Engels voor roofvogel) danken deze naam aan het stoere design en de basic belijning. De schoenen bieden op en top support. Toch is bij de Ryderwear Raptors minimaal gebruikgemaakt van padding en rubber. Vaak zie je bij dit type schoenen een overdadigheid aan dit soort materialen. Dat zorgt ervoor dat ze vaak wat minder populair zijn wat uiterlijk betreft. De Ryderwear Raptors zijn uitstekende sportschoenen en behalve voor gewichtheffen geschikt voor crossfit, vechtsporten en fitness. Ryderwear Raptors schoenen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen in mooie kleuren.

Misschien vind je dat gewichthefschoenen er niet echt bepaald cool uitzien. Toch is Ryderwear er met zijn Raptors in geslaagd heel veel functionaliteit in een gaaf ontwerp te gieten. Met een paar van deze Ryderwear schoenen heb je dus min of meer ‘de beauty én de brains’ … Dus: go out there and get a pair!

Bron foto’s: twitter.com / jymlocker.com / pikore.co

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp