Skip to main content
  • Mijn profiel
FitnessKledingSportkledingYoga

Sportlegging of yoga pants trends

Als je aan sport en/of aan yoga doet, is één ding belangrijk: je moet je ten alle tijden lekker kunnen bewegen en je niet gehinderd voelen door wat je draagt. Je kleding moet niet fladderen en knellen. Je wilt dat het elastisch is en soepel aanvoelt. Je wilt je ook niet druk hoeven maken over klam zweet, scheurende naden en andere narigheid. Je wilt eigenlijk dus goede kleding! Deze fijne yoga pants en sportleggings voldoen in elk geval aan die eisen, zodat jij je lekker kunt focussen op waar je mee bezig bent: goed zijn voor je lichaam (en geest).

Fit 13 high performance sportlegging

pants 12
Als je hoge eisen aan jezelf en je sportprestaties stelt, dan wil je wat sportkleding betreft natuurlijk ook het beste. Deze high performance sportlegging is gemaakt van goed ademende, sterke stof en heeft de perfecte pasvorm voor een optimale bewegingsvrijheid. Ideaal voor al je work-outs.

Core Control Fitness Virasana legging

pants 16
Een ideale sportlegging voor de langere runs. Gemaakt van lichte stof die goed aansluit, prettig aanvoelt en heel comfortabel zit. Langdurige kwaliteit en levensduur door de verstevigde naden.

Super compression yoga pants

pants 6

Het design met vrouwelijke superheldinnen is alvast erg inspirerend! Gemaakt van superlicht materiaal, vochtabsorberend en snel weer droog. Met stevige stiksels op de juiste plekken, flatteus en sterk. Een ideale broek voor een pittige krachtsessie.

DOYOUEVEN legging Edge

pants 14
Deze sportlegging in capri stijl is een geweldige aanvulling op je sportgarderobe. Deze lichtgewicht broek is gemaakt van ademende stof, die goed absorbeert en ook weer snel droog is. Deze legging is in een 7/8-lengte met verstevigde tailleband verkrijgbaar. Stevig doorgestikt, zodat je lang plezier hebt van deze broek. Het logo is reflecterend, fijn als je ’s avonds een rondje gaat. De elastische stof is een mix van polyester en spandex en garandeert absoluut draagcomfort.

Lift Wear sportlegging

pants 13
Ideale lichtgewicht sportlegging voor een intensieve work-out. De comfortabele stretchstof is vochtabsorberend en lekker stevig. Dat is heel prettig, want je wilt natuurlijk goede ondersteuning als jij volop in beweging bent, welke sport je ook beoefent.

Brogan Mesh Legging

pants 11
Deze leggings zijn ontworpen om niet alleen in de sportschool te dragen, maar ook als je gewoon effe op straat loopt. Daarnaast verlicht deze legging je leven (en je lunges). Het is een van de  best verkopende mesh leggings van Fabletics. Ze zijn ontworpen met metallic accenten om ze fashionable uit te laten zien. Kortom leggings om van te houden.

Bron foto’s: fit123.nl / corecontrollfitness.co.uk / strongliftwear.com / doyoueven.com / prettyfitbox.com / fabletics.com

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp