Skip to main content
  • Mijn profiel
AfvallenEiwittenVoedingVoedingssupplementen

FCB ProteinPro bar: low carb eiwitreep

By 26 februari 2017februari 18th, 2021No Comments

FCB (First Class Brands) Sweden bestaat sinds 2011 en heeft met de FCB ProteinPro bar een gezondere eiwitreep in zijn assortiment. FCB heeft goed ingespeeld op de trend en de stijgende vraag naar gezond eten, die ook in de sportwereld natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaat. FCB heeft als missie om echtere, lekkerdere en gezondere eiwitverrijkte producten te verkopen die in een leuk jasje te steken en voor een betere prijs in de markt te zetten.

FCB is marktleider in Zweden op het gebied van sportvoeding, waaronder eiwitshakes en eiwitrepen. Eiwitrepen zijn een prima manier om in combinatie met de natuurlijke eiwitleveranciers zoals vis, zuivel en kip je eiwitbalans op peil te houden. Ook kun je repen gebruiken in je eiwitrijke dieet of als supplement bij extra inspanning.

Wat is FCB ProteinPro bar?

FCB ProteinPro bar 2
De FCB ProteinPro bar is een low carb eiwitreep van circa 45 gram, die maar liefst voor de helft (22,5 gram) bestaat uit eiwit en per reep slechts 1 gram suiker bevat. Verder zit in de reep 5 gram vet, 12,6 gram koolhydraten (waarvan 1 gram suiker). De ProteinPro bar levert een totale voedingswaarde van 162 Kcal. Ook niet geheel onbelangrijk: wat de reep niet bevat zijn toegevoegde suikers, score: 0%. De reep is verkrijgbaar in 4 verschillende smaken: kokos, aardbei/yoghurt, chocolade en toffee/karamel.

Alle smaken zijn heel goed te ‘verteren’; de repen smaken niet overheersend, kunstmatig of zoet en hebben een prima structuur. Niet taai, lekker zacht en goed weg te kauwen zonder kleverig te worden.

Voor wie?

De FCB ProteinPro Bar is een eiwitreep die vooral fanatieke sporters op het gebied van fitness en bodybuilding met een eiwitrijk dieet zal aanspreken.

Wat is er bijzonder aan?
• de reep bestaat voor 50% uit eiwit
• low carb: 0% toegevoegde suikers

Conclusie

De FCB ProteinPro Bar is een eiwitreep die eigenlijk op alle punten prima scoort. Zowel smaak, textuur, voedingswaarde, maar ook de prijs van circa 83 cent (daar kom je op uit als je ze per doos van 24 stuks koopt) per reep zijn dik in orde. De reep zit in een aantrekkelijke verpakking, niet noodzakelijk, maar wel een leuke bijkomstigheid.

Bron foto’s: fitness-supplementen.be / bodyenfitshop.nl

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp