Skip to main content
  • Mijn profiel
Activity trackerFitbitFitness Gadgets

Fitbit Aria Wi-Fi slimme weegschaal

De Fitbit Aria Wi-Fi slimme weegschaal is een uitzonderlijk fitness product met veelzijdige mogelijkheden om jou te helpen gewicht te verliezen, jouw fitnessdoelen te bereiken en het zorgvuldig bijhouden van elke progressie.

Design Fitbit Aria

Fitbit Aria

Qua design is deze weegschaal goed ontworpen en past in iedere badkamer. Het is ook compatibel met een brede selectie van apparaten, waardoor het een van de beste slimme weegschalen op dit moment is.

Meetmogelijkheden

De Fitbit Aria is eenvoudig te gebruiken, omdat het aansluit op de Wi-Fi in jouw huis. Elke keer dat jij op de weegschaal staat, registreert dit apparaat jouw gegevens en deze gegevens worden automatisch gesynchroniseerd naar jouw online Fitbit account.

De Aria meet naast jouw huidige gewicht, ook jouw body mass index (BMI) en het percentage lichaamsvet. Deze weegschaal onthoudt jouw vorige gewicht en bevat een geheugen voor maximaal acht individuele profielen.

Gegevens

Fitbit Aria

Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw gegevens worden verward met iemand anders. Deze weegschaal kan bepalen wie erop stapt. De Fitbit Aria geeft jouw naam of initialen voordat jouw gewicht en andere gegevens verschijnt. Er is weinig kans dat anderen jouw gegevens kunnen bekijken, omdat jouw account is beveiligd met een wachtwoord.

App Fitbit Aria

Dit is de sterkste categorie van de Aria. Jouw online account en de app die wordt geleverd bij de weegschaal om jouw persoonlijke doelen, zoals het invoeren van de voedsel dat je hebt gegeten en het bijhouden van hoeveel water je hebt gedronken en een register bijhouden van je trainingen.

Afhankelijk van de extra apps die jij kiest om te gebruiken met de Fitbit Aria systeem, kun jij zaken volgen over andere jouw lichamelijke conditie factoren zoals glucose, bloeddruk en de activiteit niveaus. Sommige van deze apps zijn gratis, terwijl voor anderen een betaald abonnement nodig is.

Jij hebt de toegang tot jouw account via jouw computer of je download de gratis Fitbit app op jouw iPhone, Android of Windows-apparaat. In tegenstelling tot een aantal slimme weegschalen, die beperkt zijn tot één soort apparaat, maakt de Fitbit Aria verbinding met een breed scala aan apparaten.

Het systeem houdt jouw conditie gegevens bij in de tijd, zodat jij kunt zien hoe je vordert. Het biedt een leuke feature namelijk een prestatie alert, als je eenmaal een bepaald doel hebt gehaald. Jij krijgt ook wekelijks e-mails met details over jouw vooruitgang in het geval dat je niet de tijd hebt om jouw account te checken. Je kunt ook jouw privacy-instellingen zo aanpassen om jouw mijlpalen te delen met vrienden op social media.

Ontwerp

Fitbit Aria

Weegschalen zijn over het algemeen geen hippe designvolle producten en sommige zijn ronduit lelijk. De Fitbit Aria is echter strak en aantrekkelijk. Deze digitale weegschaal is verkrijgbaar in het zwart of wit en zijn opvallende design past goed in iedere badkamer. Het is gemakkelijk om de gegevens te lezen, omdat deze slimme weegschaal een groot en makkelijk af te lezen display heeft.

De Aria is slechts 3,3 cm hoog en rust op vier licht afgeronde voetjes om de weegschaal op zijn plaats te houden en zorgt voor nauwkeurige metingen. Het is vierkant en heeft redelijke afmetingen van 31,2 x 31,2 cm, dus je kunt het netjes operbergen en het zal niet te veel ruimte. De weegschaal herkalibreert zichzelf automatisch als je het te verplaatst.

Klantenondersteuning

Je krijgt een garantie van een jaar op deze digitale weegschaal. Als je problemen ondervindt, kun je via e-mail, live chat of telefonisch ondersteuning vragen aan de fabrikant . Er is ook veel online ondersteuning in de vorm van veelgestelde vragen, een blog en online forums, waar je fitness zaken alsmede eventuele problemen met de weegschaal kunt bespreken.

Conclusie

De Fitbit Aria Wi-Fi slimme weegschaal is de beste thuis weegschaal op de markt dankzij de vele handige functies, zoals Wi-Fi-verbinding, compatibiliteit met Apple, Android en Windows-apparaten en een strak en aantrekkelijk design.

Met een uitgebreide app die niet alleen jouw gewicht bijhoudt, maar ook voedsel inname en de activiteitenniveaus. Daarnaast helpt de Fitbit Aria en de app je bij het verliezen, winnen of handhaven van jouw gewicht.

(bron foto’s: fitbit.com)

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp