Skip to main content
  • Mijn profiel
Activity trackerFitbitWearables

Fitbit Surge vs Fitbit Charge HR

By 20 maart 2016februari 18th, 2021No Comments

De Fitbit Surge is een toevoeging aan de lijn van elite fitness trackers Fitbit en is nu al een groot succes. Met zijn slanke design en innovatieve functies het wordt het bejubeld door vele consumenten als beste van het beste en de andere top verkopende Fitbit product, de Charge HR is een koopje voor wat je krijgt. Het leidde ook tot een enorme discussie onder de gebruikers over de vraag of de Surge echt de betere is. Om jou te helpen erachter te komen welke beter is, vind je hieronder de Fitbit Surge vs Fitbit Charge HR vergelijking.

Het is ook leidde tot een enorme discussie onder de gebruikers zoveel mogelijk over de vraag of de Surge is echt de betere keuze argumenteren. Om jou te helpen erachter te komen welke beter is,  vind je hieronder de Fitbit Surge vs Fitbit Charge HR vergelijking.

fitbit surge

De belangrijkste kenmerken van de Fitbit Surge zijn:

  • Ingebouwde GPS-tracking, zodat je kunt jouw tussentijden kunt controleren en vergelijken, het terugkijken van gebruikte routes en bijhouden van de afstand, snelheid en hoogte door middel van pin-point precisie. Het meest fijne van de GPS is , dat je het kunt bijhouden zonder dat je jouw smartphone bij jou moet dragen.
  • Met Multi-sport-tracking kun je individuele statistieken voor cardio, cross-training, hardlopen meten en meer, zodat jij weet hoeveel je verbrand en hoe hard je werkt tijdens elke activiteit.
  • Op het LCD touch-screen display zijn inkomende gesprekken en tekst meldingen te zien, zodat je nooit een oproep of sms mist.  Je kunt dus blijven trainen zonder zorgen. Daarnaasy kun je jouw muziek op uw smartphone te bedienen.
  • Pure Pulse hartslagmeting zorgt ervoor dat je non-stop jouw hartslag kunt bijhouden. Je kunt gas terugnemen tijdens een workout of juist het tegenovergestelde, afhankelijk van jouw doelstellingen.

De Fitbit Charge HR is een van de opgepimpte modellen van Fitbit en heeft veel verbeterde functies om jou te helpen jouw fitness activiteiten te maximaliseren. Het is duurzaam en compact. Je merkt nauwelijks dat je hem draagt ​​en het heeft een hartslagmeting voor meer nauwkeurige statistieken. Statistieken bestaande uit: de stappenteller en de kwaliteit van jouw slaap voor een globaal beeld van hoe gezond je bent. Het is ook waterdicht, handig als je gaat hardlopen of fietsen als het regent.

fitbit charge hr

De belangrijkste kenmerken van de Charge HR zijn:

  • Continue, 24 uur per dag hartslagmeting van via jouw pols, zodat je die vervelende, lastige borstband niet continue hoeft te dragen.
  • Naast het volgen van stappen, volgt de Charge HR ook geklommen trappen en registreert het volledige workouts, zodat je elk aspect van jouw oefeningen kan analyseren.
  • OLED-scherm toont oproep meldingen van jouw telefoon, zodat je nooit zorgen te maken over het missen van een belangrijk gesprek terwijl je bezig bent met trainen. Het toont ook statistieken gedurende de dag, met inbegrip van het aantal verbrande calorieën, zodat jij jouw vooruitgang kunt volgen.
  • Een slanke, lichtgewicht band die voldoet en beweegt met je pols, zodat het werkt met u en niet dragen je naar beneden.
  • De gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met jouw smartphone of computer, zodat jij jouw totale dagelijkse voortgang meer in detail kunt bekijken.

De Fitbit Surge vs Charge HR vergelijking

Om een ​​beter beeld van welke beter is, vergelijken we hun belangrijkste kenmerken:

Fitbit Surge Fitbit Charge HR
Schermgrootte 1,25 0,5
Stappen, calorieën, afstand x x
Kwaliteit van de slaap x x
Stil alarm x x
Trappen gelopen x x
Inkomende gesprekken x x
SMS/tekstbericht x
Continue hartslagmeting x x
Muziek controle en melding x x
GPS tracking x
Accu 7 dagen 5 dagen
Prijs € 229,- € 129,-

 

Welk model past het beste bij jou?

(bron foto’s: fitbit.com)

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp