Skip to main content
  • Mijn profiel
Activity trackerFitness BandSporthorlogeWearables

FitKat: een serie van fitness bands uit Hong Kong

FitKat is een serie van fitness bands uit Hong Kong die streven naar contextuele bewustzijn. De modellen Ultimo, Edge en Pulse voeren allen precies uit wat je verwacht van fitness bands zoals hartslagmeting, slaap tracking en smartphone meldingen.

Wat FitKat probeert te doen bovenop de normale fitness band functies is de persoon te begrijpen die het draagt en te reageren op externe omstandigheden. De FitKat kan dan waarschuwingen verzenden naar een persoon om hen te helpen hun gedrag of hun omgeving aan te passen. Ben je uitgedroogd? Is je hartslag te hoog voor jouw niveau van activiteit?

Wij zullen hier het model FitKat Pulse in het kort bespreken en gaan later de modellen Ultimo en Edge een keer onder de loep nemen.

De Pulse heeft multi dimensionale functies zoals metingen van activiteiten, hartslag, huidtemperatuur, slaap en daarnaast krijg herinneringen en slimme meldingen.

Activiteit tracking

FitKat Pulse

24×7 automatische activiteit tracking zoals stappen, afstand, calorieën, actieve tijd. Tot 7-dagen activiteiten statistieken beschikbaar op de Pulse apparaat. De FitKat app biedt ook uitgebreide statistieken grafieken voor alle activiteiten.

FitKat Pulse Hartslag

De Pulse controleert automatisch jouw hartslag op verschillende tijdstippen door middel van reflectieve fotocellen. Je kunt een keuze maken uit de volgende periodes: dagelijks, wekelijks, maandelijks, jaarlijks om de dynamische gegevens van jouw hartslag te controleren.

Huidtemperatuur

FitKat Pulse

Je kunt jouw exacte huidtemperatuur op de Pulse zien door middel van de temperatuursensor. Ook kan je via de app jouw temperatuur veranderingen zien.

Slaap monitoring

U kunt uw exacte temperatuur huid te krijgen door middel van de temperatuursensor. U kunt ook de temperatuur veranderingen via de app.

Herinneringen

De Pulse herinnert jou om water te drinken of je medicijnen op tijd in te nemen.

Slimme meldingen

Ontvang direct een melding als je een oproep, e-mail of notificatie ontvangt van jouw favoriete app.

Ben je enthousiast geworden en klik dan op fitness band om de FitKat te bestellen!

(bron foto’s: fitkat.me)

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp