Skip to main content
  • Mijn profiel

Van het tellen van stappen tot calorieën, het lijkt wel of elke fitness tracker hetzelfde doet. Er zijn echter een aantal fitness gadgets op de markt die veel meer meten dan de basis fitness trackers!

Monitor meer dan je stappen met deze fitness gadgets:

Fitbit Aria-Smart Scale

Fitbit Aria Smart Scale

Voorbij zijn de dagen waar je weegschaal jou een eenvoudige lezing van jouw gewicht geeft! De Fitbit Aria-Smart weegschaal kan jouw vetpercentage en BMI lezen om je beter beeld van jouw gezondheid te geven. Pluspunt is de mogelijkheid om acht verschillende mensen te herkennen en het uploaden van de individuele gebruikers informatie naar de FitBit website, zodat iedereen in huis hun voortgang kunnen controleren!

Adidas miCoach XCell Activity Tracker

Adidas Mi Coach Xcell

Doe eentje van deze trackers om jouw borst voordat je start met een hoge intensiteit training en kijk wat voor magie de Adidas miCoach XCell heeft! Nadat je klaar bent met zweten, zul je in staat zijn om de volgende informatie te zien: jouw hartslag, spring hoogte, links en rechts snelheid en acceleratie naar voren. Deze fitness gadget zou geweldig zijn voor sporters of cross fit fanatiekelingen, die gewend zijn aan hoge intensiteit trainingen.

Garmin Bike Speed Sensor

Garmin Bike Speed Sensor

Een nadeel van reguliere fitness-trackers is hun onvermogen om beweging te meten tijdens fietstochten, omdat ze meestal niet kunnen inhaken op de bewegingen die jouw benen maken. Dat is waar de Garmin Bike Speed Sensor voor is gemaakt. Clip deze op je fiets en maak een volledig verslag van hoe ver je ging, jouw snelheid en hoeveel pedalen per minuut jij fietst.

Spire Stress Tracker fitness gadgets

Spire Stress Tracker

Had je ooit gedacht dat er een manier is om erachter te komen hoe gestresst je bent? Dankzij de Spire Stress Tracker is het nu mogelijk. Deze kleine tracker clip je op jouw taille, kraag of zelfs jouw beha om jouw ademhalingsfrequentie, ademhalingspatroon en hartslag te meten.

Met behulp van deze informatie zal de Spire Stress Tracker bepalen hoe gestresst je bent, omdat adem en respiratoire tarieven de neiging hebben te stijgen onder druk. Wanneer je een hogere mate van stress bereikt, zal de tracker jou op de hoogte brengen en helpen te ontspannen door middel van diepe ademhaling of meditatie oefeningen.

Naked 3D Fitness Tracker

Naked 3D Fitness

Nu verkrijgbaar door middel van een pre-order, de Naked 3D Fitness Tracker. Deze tracker belooft om jou een full body scan te geven zonder jouw huis hiervoor te verlaten. De informatie die jij krijgt geeft jou inzicht in jouw BMI, lichaamsvet en gewicht.
Deze vorm van technologie beweert nauwkeuriger te zijn dan andere gadgets die dezelfde metrics meten, dus dit is een welkome aanvulling op de fitness-tech markt!

Welke fitness gadget is jouw favoriet?

(Bron foto´s: fitbit.com / adidas.com / garmin.com / spire.io / naked.fit)

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp