Skip to main content
  • Mijn profiel
AfvallenFitnessFitnessoefeningenFitnessschemaKrachttraining

Fitness girls en body goals voor motivatie

By 16 april 2017februari 18th, 2021No Comments

Goals en motivatie van tien krachtige fitness beauty’s met killer body’s en inspirerende missies.

1. Sandra Prikker

Sandra Prikker

• kledingontwerpster • Team Biothech USA

Bekend van: de app 30 Days Weight Loss Challenge

Het uitgangspunt van de app is voeding in combinatie met work-outs. Haar filosofie is: geef je lichaam de juiste brandstof. Met de app (inclusief maaltijdschema), hoef je niet meer na te denken over wat en hoeveel je moet eten en kun je ook je training en vorderingen bijhouden.

2. Qimmah Russo

Qimmah Russo

• RSP Fitness Aspiring Inspiration

Bekend van: RSP Nutricion

Ze draagt de missie van RSP uit: mensen motiveren en inspireren tot gezond leven door een actieve levensstijl en helpen hun fitnessdoelen bereiken met onder meer hoogwaardige voedingssupplementen. Komt binnenkort met een eigen online fitnessprogramma: Q-Flex fitness. Work-outs, tips voor makkelijke maaltijden en de nieuwste muziek.

3. Jelly Devote

Jelly Devote

• fitnessmodel • Women’s Best

Bekend van: 6 Week Diet Plan/6 Week Workout Plan

Haar filosofie en belofte gelden voor beide 6Wp: goed eten en bewegen, snel resultaat. In het 6WDP makkelijke en lekkere recepten die helpen je stofwisseling een kickstart te geven. In het 6WWP laat ze je aan de slag gaan met probleemzones door korte en effectieve, speciaal ontwikkelde work-outs.

4. Emiry Connery

Emiry Connery

• mede-eigenaar LMNITRIX Fitness

Bekend van: Campaign to End Obesity

Zet ze zich in tegen overgewicht met een actieve campagne tegen obesitas. LMNITRIX doneert een groot deel van de opbrengsten van de verkoop van haar voedingsproducten aan de campagne. Je kunt Emeri binnenkort volgen als ze als ze de uitdaging aangaat een IFBB Pro Figure Competetor te worden.

Foto: hobbyearth

5. Brittany Renner

Brittany Renner

• AKA Bundle of Brittany

Bekend van: Brittany Renner app

Heeft naam gemaakt met haar geweldige voetbaltalent. In haar app geeft ze strategische work-outs, voedingstips voor gezonde maaltijden en informatie over events waar ze bij betrokken is. Ook biedt de app toegang tot al haar social media en deelt ze exclusief voor de appgebruikers niet eerder getoonde content.

6. Nikala Lazutina

Nikala Lazutina

• personal trainer • online voedingsdeskundige

Bekend van: Nikala Lazutina app

Voeding, beweging en daarin de goede balans vinden. Aan de hand van praktijkvoorbeelden geeft Nikala tips die werken. Goede eetgewoonten zijn een belangrijk onderdeel bij een actieve en gezonde levensstijl en ook bewegen hoort daarbij. Met de juiste combinatie die bij jou past, bereik je altijd je gestelde doelen.

7. Anella Sagra

Anella Sagra

• Body Engineers sporter • 1UpNutrition

Bekend van: YouTube work-outs en eigen website

Anella ontmoette in de sportschool een trainer die haar leven veranderde en haar hielp haar huidige gezonde leefstijl en gespierde lichaam te bereiken. Ze helpt nu anderen te veranderen in wie ze willen zijn door een motivator en inspirator te zijn. Op haar website zijn vele metamorfoses te zien. Haar basisadvies is: doe wat je doet met liefde en het lukt.

8. Lauren Simpson

Lauren Simpson

• fitness model •voorvechtster gezonde leefstijl

Bekend van: Lauren Simpson Fitness

Lauren wil anderen motiveren en inspireren tot een gezonde leefstijl door goed te eten en hard te trainen. Ze wil mensen hoe dan ook helpen uit te groeien tot de gezonde, sterke versie van zichzelf die blaakt van zelfvertrouwen. Ze zoekt verbinding met gelijkgestemden die haar liefde voor gezondheid en fitness delen en zo een ‘healthy communtity’ vormen.

9. Tay Ione

Tay Ione

• personal trainer

Bekend van: app TLT Train Like Tay

In de app onder meer tutorials met work-outs, tips en suggesties voor oefeningen en hoe ze goed uit te voeren. Ook geeft ze nuttige voedingstips. Vooral het goed, beter of anders uitvoeren van je oefeningen en het letten op een goede en veilige houding zijn uitgangspunten van waaruit Tay werkt. Binnenkort een eigen website.

10. Clara Felicia Lindblom

Clara Felicia Lindblom

• personal trainer • fitness model

Bekend van: Facebook

Haar missie is het begeleiden en inspireren van mensen over de hele wereld om hun welzijn op alle fronten te verbeteren. Dit doet ze door op haar Facebookpagina een kijkje te geven in haar dagelijkse fitness lifestyle. Ze deelt er content, zoals foto’s, video’s en berichten, over alles wat met gezondheid te maken heeft en zo het belang van gezond en fit leven uit te dragen.

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp