Skip to main content
  • Mijn profiel
AccessoiresFitnessKledingKrachttrainingSportkleding

Fitness handschoenen: betere grip en minder blessures

By 4 september 2017februari 18th, 2021No Comments

Fitness handschoenen, niet iedereen vindt ze prettig of ‘stoer’, maar ze bieden zeker wel een aantal pluspunten bij zware work-outs of bij het trainen met de zwaardere gewichten. Fitnesshandschoenen geven meer grip, zeker bij zware gewichten en ze bieden bescherming tegen overmatige eeltvorming en blaren. Bovendien geven sommige fitness handschoenen ook extra stevigheid bij de polsen. En wat te denken van hygiëne. Zorg er wel voor dat je de goede maat handschoenen koopt, anders doen ze meer kwaad dan goed.

Voor elke krachtsporter is er wel een geschikt paar work-out gloves te vinden. Als je nog geen handschoenen gebruikt, is het misschien toch iets om eens te overwegen … Wij zetten hier 4 paar op een rij.

Adidas Performance fitness handschoenen

Fitness handschoenen 2
Met dit paar heb je zeker geen last van zweterige handen! De ClimaLite ventilatie zorgt voor een goede afvoer van warmte. In de fitness handschoenen is badstof verwerkt voor een uitstekende vochtabsorptie. Zeg maar dag met je handje tegen zweethanden dus! Het soepele lycra zorgt voor grote bewegingsvrijheid tijdens je work-out. Met de trekbandjes trek je ze in een mum van tijd aan en uit.

Nike Havoc trainingshandschoenen

Fitness handschoenen 5
Supercomfortabele fitness handschoenen. De handschoenen zijn van geperforeerd materiaal, een soort micromesh, en dat geeft een optimale ventilatie. Het siliconenpatroon in de handpalmen geeft een goede grip, ook bij zwaardere gewichten. Lichtgewicht ontwerp met superveel bewegingsvrijheid.

UA Resistor dames fitness handschoenen

Fitness handschoenen 3
For the ladies … In deze fitness handschoenen blijven je handen dankzij ArmourMesh™ lekker koel en droog. Precies wat je nodig hebt bij een pittige work-out met zware halters. De handschoenen hebben een leren handpalm met siliconenpatroon voor goede grip en bescherming. Met de badstof duim veeg je snel overmatig zweet weg. Kleine perforaties in de stof zorgen voor een goede afvoer van warmte.

Classic Wristwrap fitness handschoenen

Fitness handschoenen 4
Deze fitness handschoenen zijn gemaakt van leer en vormen zich daardoor perfect naar je hand. Deze handschoenen worden op den duur echt een soort tweede huid. Ook wordt het leer soepeler naarmate je het vaker draagt. Dankzij de NoSweat techniek ben je met deze leren fitness handschoenen verzekerd van een goede vochtafvoer. Wel zo prettig: droge handen bij het trainen. De fitness handschoenen zijn dubbel doorgestikt, waardoor ze lekker lang meekunnen. Hoewel van leer, kunnen deze handschoenen door Wash&Dry concept toch in de wasmachine.

Bron foto’s: thuisfitness-expert.nl / wehkamp.nl / bol.com

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp