Skip to main content
  • Mijn profiel
AccessoiresFitnessThuis

Fitnessapparaten voor thuis, creëer je eigen homegym!

By 6 oktober 2017februari 18th, 2021No Comments

Droom je van je eigen homegym met luxe fitnessapparaten voor thuis? Hier lees je hoe je deze het beste in kunt richten en met welke luxe fitnessapparatuur je dat kunt doen. Begin vandaag nog met het realiseren van je fitness ruimte thuis – in elk geval met oriënteren. We vertellen je waar je op moet letten als je fitnessapparaten voor thuis gaat aanschaffen en meer. En als het de financiën zijn die je tegenhouden, ook daar zijn oplossingen voor.

Waar op letten bij fitnessapparaten voor thuis?

Let er ten eerste op dat je genoeg ruimte hebt voor het apparaat en ook genoeg ruimte eromheen voor eventueel uitzwaaien, uitstappen en dergelijke. Als je je homegym op zolder wilt realiseren, bedenk dan dat je twee trappen op moet en of je fitnessapparaten voor thuis door het trapgat kunnen! Kies voor professionele en goedgekeurde apparatuur. Daar heb je het langst plezier van.

Luxe fitnessapparatuur is niet goedkoop. Natuurlijk kun je voor een paar honderd euro best een redelijke roeitrainer kopen. Maar voor een compleet fitnessstation, kom je in de bedragen met vier cijfers terecht. We snappen dat niet iedereen dergelijke bedragen zo maar heeft liggen. Je kunt kiezen voor kopen of geld lenen via lenen.nl tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Deze fitnessapparaten horen thuis in je homegym

Fitnessapparaten 2
Voor krachttraining kun je eigenlijk niet zonder een powerrack, hier kun je complete krachtprogramma’s in afwerken. Powerracks zijn te koop tussen de 300 en 1400 euro en kun je altijd uitbreiden. Er zijn ook powerstations die een paar duizend euro kosten, maar dan heb je ook wel wat professioneels staan.

Een crosstrainer is altijd goede investering voor je fitnesskamer thuis. Je pakt er alle lichaamsdelen lekker op mee. Crosstrainers zijn er vanaf ongeveer 300 euro, maar voor een echt goede (let op de kwaliteit en het formaat vliegwiel) betaal je wel wat meer.

Leuke aanwinsten voor in je homegym

Fitnessapparaten 3
Tot slot twee populaire items voor je thuis fitness ruimte om te sporten op relatief weinig vloeroppervlak. Pittig fietsen kan op een spinning bike. Zo’n indoor bike neerzetten is daarom een prima plan als je thuis aan fitness wilt doen. En ook leuk: een bokszak. Boksen is heel gevarieerd en werkt ook prima als work-out thuis. Je kunt je er op veel manieren ook flink mee in het zweet werken. Een punching bag ophangen in je homegym is dan ook een aanrader!

Bron foto’s: pinterest.com / crosstrainer-expert.nl / shape.com

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp