Skip to main content
  • Mijn profiel
Activity trackerGarminSporthorloge

Garmin Forerunner 620: geavanceerd hardloophorloge

Garmin Forerunner 620 is voorzien van een herstel adviseur, voorspeller modus en VO2 max schatting zodat jij slimmer kunt trainen. In combinatie met de HRM-Run monitor geeft de 620 je ook feedback over jouw loopvorm op vertoon van jouw cadans, grondcontact tijd en verticale oscillatie. Voor indoor training, meet de ingebouwde versnellingsmeter jouw afstand, zodat je niet een aparte voet pod nodig hebt.

Race / run / ride profielen

Garmin Forerunner 620

Je kunt kiezen uit de drie unieke profielen, pas datavelden en de overgang tussen de activiteiten gemakkelijk aan.

Snelheid en cadance ondersteuning

Garmin Forerunner 620

Bewaak jouw trapfrequentie en/of fiets snelheid met behulp van de fiets snelheidssensor, fiets cadanssensor of GSC 10.

Configureerbare lap banner

Garmin Forerunner 620

Voeg een tweede veld van jouw lap banner toe en zet op deze de belangrijke statistieken die jij graag wilt zijn.

Sensor auto-kalibratie

Garmin Forerunner 620

Garmin Forerunner 620 kalibreert nu automatisch jouw voet pod snelheidssensor met behulp van GPS.

Jouw potentië

Garmin Forerunner 620 kan jouw VO2 max inschatten, de maximale zuurstofopname van jouw lichaam. Jouw VO2 max kennen, is een geweldige manier om jouw conditie te meten en jouw prestaties te verbeteren. Bij gebruik in combinatie met een hartslagmeter, geeft de 620 jouw veel informatie waaronder je loopsnelheid, beats per minuut en hartslagvariabiliteit om jouw VO2 max te schatten.

Een kleur meter op het horloge laat zien hoe jij jouw VO2 max gegevens kan vergelijken met andere lopers van jouw geslacht en leeftijd. Op basis van jouw VO2 max schatting kan de 620 jouw hardloop tijden voorspellen van verschillende afstanden.

Rustdag of trainingsdag

Met de Forerunner 620 hoef je niet te raden hoeveel hersteltijd je nodig hebt tussen de trainingen. Het horloge kent jouw fysiologie op basis van jouw hartslag gegevens. Deze gegevens worden tegen je laatste training afgezet en laat dan zien hoeveel tijd er nodig is, voordat je volledig hersteld bent en klaar bent voor de volgende hardloop training.

Bij het dragen van HRM-Run krijg je een real-time indicatie van jouw staat van herstel binnen de eerste paar minuten van jouw loop. Wanneer je een loop hebt voltooid, geeft het horloge jou jouw herstel tijd aan. Kleurcodering op de meter maakt het gemakkelijk te interpreteren. Groen betekent dat het goed is om te gaan lopen. Als je rood ziet en een hersteltijd van meer dan 3 dagen, kun je overwegen om een rustdag te nemen.

Volg jouw loopvorm

De Garmin Forerunner 620 is de eerste GPS-running horloge dat feedback geeft over jouw hardloop vorm door het melden van meerdere metrics. In combinatie met de HRM-Run monitor meldt de 620 jouw cadans, verticale oscillatie en grondcontact tijd. Deze statistieken worden hardloop dynamiek genoemd en ze beïnvloeden jouw loop.

De HRM-Run heeft een versnellingsmeter, die je romp beweging meet als je hardloopt. Cadance is het totale aantal stappen die u neemt per minuut, linker- en rechtervoet gecombineerd. Verticale oscillatie is de mate van “bounce” in jouw loopbeweging, gemeten in centimeters. Ground contacttijd is net als het klinkt, de hoeveelheid tijd die je voet doorbrengt op de grond tijdens het lopen elke stap, gemeten in milliseconden. Een kleur meter maakt het gemakkelijk om te zien hoe jouw loop dynamiek is om het vervolgens te kunnen vergelijken met andere lopers.

Conclusie Garmin Forerunner 620

Of je nu een beginner, een doorgewinterde amateur bent of op het randje van pro (of in ieder geval graag denken dat je bent) zit, heeft de Garmin iets te bieden om jouw loopvorm te verbeteren. Dus als je geïnteresseerd bent in een personal hardloopadviseur die je altijd bij je draagt, dan zal dit horloge hoog op jouw verlanglijst moeten staan.

Plus punten

• Veel en duidelijke statistieken
• Instant Wi-Fi sync één druk op de knop
• Garmin Connect is een absolute must voor data liefhebbers
• Levensduur van de batterij is sterk

Verbeter punten

• Het touchscreen reageert niet op tijd en de kleuren zijn uitgewassen
• HR bandjes verbinden (onbetrouwbaar) via ANT + alleen

(Bron foto’s: garmin.com.sg)

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp