Skip to main content
  • Mijn profiel
AccessoiresKrachttraining

Gripad Lifting Gloves: grip op de zaak!

By 12 maart 2017februari 18th, 2021No Comments

Gripad is vergelijkbaar met een trainingshandschoen met een verbeterde ‘helpende hand’ voor krachtsport, crossfit en andere fitness activiteiten.

Geen last meer van blaren of eeltvorming en one size fits all, dus geschikt voor iedereen. Het unieke ontwerp van Gripad is gepatenteerd. Deze ‘gloves’ geven je absolute grip en helpen je bij het behalen van topprestaties in de sportschool.

Het zijn eigenlijk geen trainingshandschoenen

Gripad 4
We scharen ze onder de categorie handschoenen, maar het zijn feitelijk helemaal geen handschoenen. Maar helpende handjes voor een perfect grip. Deze lifting gloves beschermen de handen maximaal, maar bedekken de hand alleen waar het nodig is. Met deze handschoenen aan ben je zeker van een veilige, optimale en comfortabele training.

Waarin verschilt Gripad van gewone work-outhandschoenen?

Gripad 3
Als je gaat gewichtheffen zullen een paar verschillen met gewone handschoenen direct opvallen. We lopen de opvallendste features even langs:

Superieur materiaal
De Gripad is gemaakt van 100% neopropeen. Van dit materiaal worden ook wetsuits gemaakt. Het is slijtvast, flexibel, geeft een perfecte grip en zorgt dat je geen last hebt van vocht en gladde handen.

Uitgekiend ontwerp
Gripad bedekt alleen de delen van die het meest in aanraking komen met de apparaten, waardoor je altijd een optimale pasvorm en goede bewegingsvrijheid hebt. Ze blijven goed op hun plek en geven door het uitgekiende ontwerp precies de juiste steun. Ook knellen ze hierdoor niet en door de goede vochtafvoer hoopt zich geen zweet op, waardoor het ontstaan van vervelende luchtjes is uitgesloten.

Gemaakt voor de ultieme grip
De neopreen versie bestaat uit vier afzonderlijk in elkaar genaaide lagen. De grips zijn aan de binnenkant glad en aan de buitenkant voorzien van ‘shark-skin’ voor de ultieme grip.

Verkrijgbaar in drie uitvoeringen

Er zijn drie uitvoeringen: de One, de Classic en de X. Elk type is custom made voor een gericht gebruiksdoel en specifieke gebruiker.

Gripad One
Gripad 7
– antislip grip
– voor wie niet regelmatig sport
– voor training op apparaten

Gripad Classic
Gripad 6
– antislip grip
– voor wie regelmatig tot veel sport
– voor training op apparaten

Gripad X
Gripad 5
– dynamische grip
– voor wie veel tot intensief sport
– voor crossfit training

Bron foto’s: gripads.com

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp