Skip to main content
  • Mijn profiel
Fitness GadgetsReviews

GYENNO Cup: Een slimme drinkbeker met een scherm!

By 1 april 2016februari 18th, 2021No Comments

De GYENNO Cup is een nieuwe drinkbeker voor een gezonde levensstijl. Mensen zijn voortdurend in beweging, druk met werk, gezin, vrije tijd, en nog veel meer. Als gevolg daarvan,vergeten we vaak onze basisbehoeften zoals water. Sportvoeding is belangrijk maar hou je vocht peil altijd in balans.

Op basis van verschillende studies komen naar voren dat grote percentages van de bevolking vaak vergeten om voldoende vocht te drinken op dagelijkse basis. Dit kan ernstige gezondheidsproblemen opleveren. De GYENNO Cup is bedoeld voor het leiden van een gezonde levensstijl door de gebruikers eraan te herinneren om hun lichaam gehydrateerd te houden. Gebruikers kunnen ook toegang krijgen tot essentiële informatie zoals het weer, de kalender, de huidige tijd en tips over hoe te drinken op een gezonde manier. Deze informatie wordt voor jouw gemak altijd op het scherm weergegeven.

Al op het eerste gezicht

Gyenno cup

Essentiële informatie zoals het weer, kalender, huidige tijd en tips over hoe te drinken op een gezonde manier worden op het scherm getoond.

Maatwerk

Gyenno cup

Met de GYENNO Cup vergeet je nooit meer om te drinken. Via de instellingen die je zelf invoert, krijg je herinneringen via trillingen, lichtflitsen en aanwijzingen op het scherm.

App voor intieme verzorging

Gyenno cup

Om jouw zorg te tonen voor jouw geliefden overal en te allen tijde, kan je door middel van een app op afstand een intieme herinnering om genoeg te drinken verzenden te weten zijn. Zodat jij direct meewerkt aan de gezondheid van jouw geliefde(n).

Beschermt tegen schade

Gyenno cup

GYENNO Cup waarschuwt jou in sommige gevallen via sterke trillingen, knipperend licht en de aanwijzingen op het scherm om te voorkomen dat jij jezelf geen pijn doet. Bijvoorbeeld als het water te heet is of het water is te oud om te drinken.

Veilig materiaal

Gyenno cup

GYENNO Cup is een slimme kop ontworpen met ingebouwde antibacteriële materiaal om jou veilig drinkwater te garanderen. Sanitized® is een Zwitsers merk met haar leidende positie in duurzame antimicrobiële behandeling, waardoor de waarde van de GYENNO Cup wordt ge- upgrade en staat voor frisheid, comfort en bescherming.

De voering en de schil zijn gemaakt van Tritan ™, BPA – vrij, warmte en chemisch resistant materiaal.

Schoonheid

Gyenno cup

Gestyleerde “extreme geometrische stroomlijnen” vormen de basis van dit nieuwe ontwerp voor een gezonde levensstijl, door de integratie van traditionele producten met modieuze Hi-tech elementen.

GYENNO Cup Safepin kabel

Gyenno cup

De magnetische connector van de kabel is een veilige en handige oplossing om de GYENNO Cup op te laden. Om het veilig te houden, wordt de connector magnetisch op zijn plaats gehouden. Als iemand over het snoer struikelt, zal het magnetische veld van de connector loslaten zonder de connector of het stopcontact te beschadigen en zonder de GYENNO cup van het oppervlak waarop het zich bevindt mee te sleuren. Daarnaast is het magnetisch ontwerp om te voorkomen dat de connector rafelt of verzwakt.

GYENNO Health

Gyenno cup

Met de Gyennno Health App bouw jij jouw digitale profiel op door het aansluiten van een reeks GYENNO producten om jou of jouw geliefden jouw gezondheidstoestand te laten zien en geeft jou advies daar waar het nodig is.

Specificaties:

  • Gewicht: 360 gram
  • Inhoud: 350 ml
  • Accu: Volledig opgeladen binnen 1,5 uur. Ongeveer 7 dagen werkzaam.
  • Sensoren: accelerometer / gyroscoop / magnetometer / thermometer / weightometer
  • Meetmethode: Dynamische adaptieve meetalgoritme
  • LED lichtkleuren: Blauw / groen / geel / rood
  • Ondersteuning: Andorid 4.3 en hoger, IOS 7.0 en hoger
  • De GYENNO Cup is splash en waterbestendigheid, maar niet waterdicht. Jij kunt de GYENNO Cup van binnen en buiten wassen, maar het spoelen van de buitenkant onderkant van GYENNO Cup is niet aan te raden. Onderdompelen in water van de GYENNO Cup is niet toegestaan.

(bron foto’s: gyenno.com)

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp