Skip to main content
  • Mijn profiel

GYMWATCH biedt de fitness fanatiekelingen onder ons wellicht de ultieme uitkomst op het gebied van fitness tracking. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden ervan, lees dan snel verder.

Bijhouden en analyseren elke oefening

GYMWATCH

In de GYMWATCH oefeningen gids heb je toegang tot alle oefeningen, die je nodig hebt voor om jouw lichaam om te turnen naar een atletisch lichaam. Nu is het mogelijk om jouw training vooruitgang te volgen en te analyseren als een topsporter.

De gouden standaard

GYMWATCH heeft een sensor ontwikkeld om kracht en beweging van de fitness oefeningen inclusief machines, losse gewichten en lichaamsgewicht te meten. De sensor registreert het volledige bereik van de beweging van een oefening, bepaalt elke kracht component, herhalingen van de oefeningen en detecteert foutieve uitvoeringen, om ervoor te zorgen dat de oefeningen op een correcte manier worden uitgevoerd en de gewenste fitnessdoelen worden bereikt.

GYMWATCH maakt het verschil

GYMWATCH

Elke oefening wordt gemeten op kracht en beweging metriek. De sensor en jouw smartphone ondersteunen jou bij het uitvoeren van de fitness oefeningen met een visuele en verbale real-time feedback. De sensor is gemaakt in Duitsland en gepatenteerd.

Meet jouw succes

GYMWATCH levert professionele prestaties diagnostiek voor iedereen. Volg jouw vooruitgang en ontdek wat voor soort oefeningen jou de beste resultaten geven.

Wetenschap en technologie

GYMWATCH

De GYMWATCH sensor werkt met een aantal hoge precisie motion sensors en bepaalt je kracht door inverse dynamiek. Na enkele jaren van ontwikkeling en een aantal onderzoeksprojecten aan de Technische Universiteit van Darmstadt, kan de technologie nu worden gerealiseerd.

Smart training coach

Je krijgt via jouw koptelefoon en jouw smartphone real-time feedback op jouw herhalingen, snelheid, uitvoering van de bewegingen en rust tijdens de sets.

Sensor

GYMWATCH

Een enkele GYMWATCH sensor kan elke fitness oefening volgen. Je kunt de sensor dan verplaatsen van jouw arm en om het vervolgens om jouw been plaatsen, als je wilt switchen tussen bovenlichaam en onderlichaam oefeningen.

Gebruik twee GYMWATCH sensoren in een duo als je sneller wilt schakelen tussen jouw oefeningen of als jij jouw arm- en beenbewegingen op hetzelfde moment wilt meten.

GYMWATCH sensor technische specificaties

– Batterij capaciteit: Tot 30 dagen capaciteit van de batterij na een volledige lading – meer dan elke andere fitness tracker.
– LED verlichting: Krijg via licht feedback van jouw sensor voor start, stop, tracking-modus en de status van de batterij.
– Hoog draagcomfort: Strap de sensor op jouw arm of been. Comfortabel en licht om te dragen.
– Bluetooth: Verbindt met Bluetooth Classic en Bluetooth Low Energy
– Herlaadbaar: Oplaadbaar via micro USB net zoals jouw smartphone.
– Bewegingssensor: Elke sensor bevat meerdere bewegingssensoren om het verloop van de ledematen bewegingen op te nemen op alle assen en meet de tijd onder spanning van verschillende spiercontracties.

Ben je heel erg enthousiast geworden en wil je de GYMWATCH ook graag hebben? Via gymwatch.com kan je snel een enkele of duo GYMWATCH bestellen.

(Bron foto’s: gymwatch.com)

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp