Skip to main content
  • Mijn profiel
Activity trackerFitness GadgetsFitness tracker

QardioBase: een weegschaal met een design prijs!

QardioBase is een draadloze slimme weegschaal, maar net iets anders dan onze slimme weegschalen die we eerder onder de loep hebben genomen. Als je wilt weten wat deze weegschaal bijzonder maakt, lees dan snel verder.

De QardioBase draadloze slimme weegschaal is de winnaar van de 2016 “Red Dot Product Design Award”. Dit is het derde opeenvolgende jaar dat Qardio producten zijn vereerd met deze prestigieuze prijs. Hieronder geven wij een snelle overzicht van alle krachtige functies, die de QardioBase heeft.

Elegant minimalist design

QardioBase

De QardioBase is zo mooi als het functioneel is. Het gestroomlijnde uiterlijk van deze slimme weegschaal maakt het ideaal voor het ontwerp bewuste leven en met de nette afwerking vormt de QardioBase het centrum van de aandacht in de meest elegante woningen. Met een verborgen display en de gebogen vorm, is dit geen verrassing. PC Magazine noemde het “een van de best uitziende weegschaal voor jouw huis”.

QardioBase helpt je met jouw lichaam

In tegenstelling tot de traditionele weegschalen, meet QardioBase het gewicht, BMI en full body compositie, zodat jij ook jouw vet- en spierpercentage plus water en botmassa kunt bijhouden. Meer weten dan alleen je gewicht, is van essentieel belang voor het verbeteren van zowel jouw gezondheid en conditie.

De BMI vertelt jou of jouw gewicht gezond is voor je lengte, maar het maakt geen onderscheid tussen vet en spieren en is dus niet relevant voor velen, zoals atleten en body-builders. QardioBase geeft jou een full body analyse, zodat je kunt werken aan het doel dat belangrijk voor jou is. Bijvoorbeeld het verliezen van een paar pond of het opbouwen van spiermassa.

Glimlach met smart feedback

QardioBase

Smart feedback maakt gebruik van smileys in plaats van nummers om de voortgang in de richting van jouw individuele gewicht doel te volgen. Het is perfect voor degenen die ontmoedigd worden door fluctuerende getallen of degenen die een positieve ervaring willen tijdens het werken aan hun lange termijn doel. Met Smart feedback word je beloond met een glimlach als je op koers blijft, zelfs als het diner de laatste avond niet een salade was.

Geniet met het hele gezin

QardioBase herkent automatisch maximaal 8 familieleden. Elk familielid wordt begroet met een glimlach en hun naam. De weegschaal onthoudt zelfs jouw persoonlijke instellingen.
QardioBase weet dat ma Ellen heet, 70 kilo weegt en gebruikt maakt van de Zwangerschap Mode. Terwijl pa Jaap heet, 90 kilo weegt en gebruik maakt van Smart feedback Mode. Met QardioBase krijgt iedereen een echt persoonlijke ervaring.

Gemakkelijke bevestiging met haptische feedback

Als Haptische feedback is ingeschakeld, trilt QardioBase zachtjes om jou te laten weten dat de meting is genomen en automatisch is opgeslagen in de Qardio App. Het is vooral handig voor blinden en slechtzienden gebruikers, omdat de weegschaal uitsluitend wordt bediend vanaf de Qardio App. Qardio App heeft een volledige voice-over om de blinden een naadloze ervaring te bieden.

Zwangerschap Mode

QardioBase

Wil jij jouw zwangerschapsvoortgang bij houden gedurende deze gelukkige tijd? De QardioBase zal jou tijdens de zwangerschap begeleiden en jou helpen om terug te gaan naar jouw oude gewicht na de bevalling. Mom-to-be kan ook foto’s toevoegen aan elke meting, zo kan je jouw mijlpalen bijhouden in deze gelukkige tijd.

Herinneringen voor snellere resultaten

Wil jij snellere resultaten krijgen? Een recente studie suggereert dat mensen die zich regelmatig gewogen meer kans hebben om hun gewicht doelen sneller te bereiken. Je kunt regelmatige metingen plannen door het instellen van herinneringen in de Qardio App. Het nemen van metingen op hetzelfde moment betekent ook consistentie en het krijgen van de meest nauwkeurige weergave van jouw vooruitgang.

Zo zie je weer dat elke bedrijf dat zich bezig houdt met slimme producten, innovatief moeten denken en blijven om de concurrentie een stap voor moeten zijn. Wil je dit product bestellen, dan kan dat op deze website.

(Bron foto’s: getqardio.com)

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp