Skip to main content
  • Mijn profiel

OMbra zal voor veel vrouwen de ultieme slimme ‘sport’ beha zijn. Deze beha zal 365 dagen lang goed gedragen kunnen worden, volgens de makers ervan. Ben je benieuwd wat deze beha jou te bieden heeft, lees dan snel verder.

De ultieme beha

Bereik jouw innerlijke grootheid en haal het meeste uit jouw workouts met de OMbra door maximale ondersteuning en high performance. Deze slimme beha past zich aan aan jouw lichaam en training. Wees de baas over jouw fitness workouts door middel van real-time biometrie en innovatieve fitness functie. De biometrie wordt draadloos geregistreerd en rechtstreeks verzonden naar jouw telefoon.

Past zich aan het lichaam

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de vraag of jouw beha nog de volgende dag zal passen. Laten we eerlijk zijn, jouw lichaam verandert de hele tijd. En dan elke keer weer een nieuwe beha te moeten aanschaffen is vervelend en ook wel een dure grap als je van merk beha’s houdt. De OMbra past zich aan aan jouw lichaam en dat gebeurt 365 dagen per jaar.

Vormen in stijl

OMbra

Deze slimme beha is verkrijgbaar in een reeks van verschillende kleuren die zowel in smaak zullen vallen bij sporters als fashionistas. De verstelbare en brede bandjes zorgen voor een maximum aan comfort en bevorderen een gezonde houding. Daarnaast zijn de beha’s voorzien van gewatteerde, uitneembare cups voor een uitstekende pasvorm en het verminderd het bouncen.

OM Smart Box

De OM Smart Box is een licht, robuust spatwaterdichte box dat tegen elke vorm van training bestand is. De batterij houdt het makkelijk 10 training vol of een hele dag, voordat het moet worden opgeladen. De OM Smart Box registreert jouw gegevens en streamt deze automatisch naar jouw IOS-apparaat als het in de directe nabijkomt komt.

Verhoog jouw uithoudingsvermogen

Via de app krijg jij tools die jij nodig hebt om langer en sneller te kunnen hardlopen. Handig om die uithoudingsvermogen te gebruiken terwijl jij jouw kids rond het huis achtervolgt of aan het trainen bent voor die (halve) marathon.

Verbrand meer

OMbra

We weten het allemaal: cijfers liegen niet. OM telt de calorieën die je verbrandt met uiterste precisie op basis van jouw persoonlijke biometrie. Vergelijk hoeveel calorieën je verbrand op de sportschool versus het bankhangen om jouw favoriete serie te kunnen zien. Combineer die kennis met hoe jij het doet tegen jouw leeftijdsgenoten en dat zal die extra push moeten geven om aan het werk te gaan.

Ken jouw grenzen

Eindelijk wordt er een spiegel voor jou gehouden. Evalueer jouw workout en sta open voor dit advies om jouw tijd in de sportschool goed te benutten. Voorkom overtraining want dat leid tot een afname van jouw prestaties. Weet wanneer je jezelf pusht, maar weet ook wanneer het relax aan moet doen.

Wanneer is OMbra verkrijgbaar?

De OMbra zal pas in de zomer van 2016 verkrijgbaar zijn. Dus ben je heel enthousiast geworden over de OMbra en wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer het verkrijgbaar is, check: http://omsignal.com/pages/omsignal-bra.

(Bron foto’s: omsignal.com)

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp