Skip to main content
  • Mijn profiel
AccessoiresFitness GadgetsWearables

Monster iSport Victory in ear headphone

Monster iSport Victory in ear headphone sluit aan in elk oor en blijft perfect op zijn plek. Niets is vervelender dan je tijdens je work-out of het hardlopen of fietsen moeten bezighouden met oordopjes van je headphone die bij het minste of geringste uit je oor vallen. Het leidt enorm af en ook nog eens tot behoorlijke frustratie. Wie daarvan af wil, doet zeker een goede koop met de iSport Victory in ear headphones.

Wat is het?

Monster iSport Victory 4

De Monster iSport Victory is een headphone met een aantal speciale features en accessoires die ‘m uitermate geschikt maken voor sporters. De oorclips in een op de vorm van het oor gebaseerd design, zorgen dat de oordopjes perfect in je oren passen en daar ook blijven zitten, ook bij intensief bewegen. Gebruik meegeleverd draagtasje voor een langere levensduur.

Hoe werkt het?

De lichtgewicht oordopjes (15 gram) werken via bluetooth. Je krijgt bij de iSport Victory 5 sets siliconendopjes in verschillende maten en 3 sets siliconenvormen voor om de clips. Dit garandeert een goede pasvorm in elk oor. De batterijtjes blijven tot 10 uur lang werken, dat is een verbetering van 2 uur ten opzichte van het vorige type. Met de Apple-vriendelijke inline afstandbediening kun je volume regelen en tracks skippen. Natuurlijk zijn ze waterproof. En dan ook echt waterproof: bestand tegen zweetdruppels, maar ook geschikt om even onder de kraan af te spoelen.

Voor wie is de Monster iSport Victory?

Voor iedereen die tijdens het sporten motivatie haalt uit een lekkere beat. Of je nu fietst, hardloopt of in de sportschool traint.

Voordelen

De Monster iSport Victory zit door het ontwerp en de bijgeleverde siliconen accessoires comfortabel en solide in elk oor. Ook bij intensief bewegen blijven de oortjes op hun plek. Dat is toch wat je verwacht en wilt van een headphone die je bij het sporten draagt. Hier een dikke plus dus.
– past in elk oor
– waterproof

Nadeel

Door de perfecte pasvorm met de siliconen tips, sluit de headphone buitengeluiden uitstekend af. Goed voor je concentratie en het optimaal horen van je instructies of je muziekje. Nadeel is wel dat je bij als je buiten aan het lopen of fietsen bent, je overig verkeer niet hoort aankomen.
– je hoort geen verkeer

Conclusie

Monster iSport Victory 3
Ideaal voor gebruik bij het sporten, de Monster iSport Victory geeft een prima gedetailleerd geluid en lekkere bassen. Zeker tijdens je rondjes buiten of in de sportschool. Maar daarbuiten als gewone earphone om muziek écht te beluisteren is ie met zijn 15 gram toch letterlijk wat ‘te lichtgewicht’. Voor een headphone voor dit doel zijn vooral draagcomfort en gebruiksvriendelijkheid belangrijke features. En daarin presteert de Monster iSport Victory uitstekend. Vooral omdat ‘ie ook bij vrij heftig bewegen echt niet uit je oor valt.

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp