Skip to main content
  • Mijn profiel
FitnessKledingSportkleding

Reebok Nano crossfit schoenen

Crossfit is ongekend populair aan het worden en daarmee stijgt natuurlijk ook de vraag naar goed schoeisel, voor deze vorm van sporten namelijk Crossfit schoenen. Crossfit, de naam verklapt het al een beetje, is een kruising van functionele bewegingen in combinatie met high intensity work-outs. Binnen deze work-outs komen zowel push-ups en pull-ups, als hardlopen, maar ook gewichtheffen aan bod. Je snapt wel dat je niet voor elk element van deze training een paar andere schoenen aan kunt trekken, dus het vraag wel een stukje ‘multitasken’ van je schoeisel: een hybride schoen dus. Reebok scoort in crossfit schoenen erg goed met de reebok crossfit Nano lijn. Niet zo gek, want ze zijn ontworpen door crossfitters.

Hoe kies je de beste crossfit schoenen?

Nano 7 3
Wel handig om te weten waar je op moet letten als je op zoek gaat naar crossfit schoenen, zodat je goed kunt vergelijken. Let vooral op duurzaamheid, ondersteuning, bescherming, en multifunctionaliteit voor alle onderdelen van crossfit. In het Reebok Nano assortiment is de cross fitschoen goed doorontwikkeld. Nano is inmiddels aan nummer 7.

Reebok crossfit Nano is ideaal voor crossfit

Het reebok crossfit Nano concept is helemaal toegespitst op de veelzijdigheid die de schoen in huis moet hebben. De zool is stevig genoeg om goede stabiliteit te bieden bij het gewichtheffen. Ook de flinke tractie is bij dit type schoenen dik in orde, in combinatie met de goede dempende werking en schokabsorptie voldoet Nano ook prima voor de hardlooponderdelen van crossfit. Ook voor de andere oefeningen van crossfit is de  reebok crossfit Nano een uitstekende schoen.

De reebok crossfit Nano 4 was hiermee al een groot succes.

De Nano 5 heeft als toevoeging en verbetering van versie 4 een Kevlar mesh laag, daardoor is deze schoen zo goed als ‘niet kapot te krijgen’ en dan ook zeker een uitblinker in zijn soort te noemen.

Nano 7 2
Nano 7 is de laatste reebok crossfit Nano versie, verder geperfectioneerd. Onder andere verbeterd met extra hielstuk en flexibele loopzool.

De reebok crossfit Nano 2 is een van de eerste modellen uit de Nano-serie, maar wel een ijzersterk prototype van de nieuwere versies die inmiddels verschenen zijn. Het enige verschil met bijvoorbeeld de reebok crossfit Nano 4 is dat deze iets minder beschermt (iets wat vooral belangrijk is bij bijvoorbeeld touwklimmen). Dus voor gewichtheffen, jumps en runs is dit een prima allrounder.

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp