Skip to main content
  • Mijn profiel
Activity trackerFitness GadgetsReviewsWearables

Sensoria: een sok als geen ander!

By 2 maart 2016februari 18th, 2021No Comments

Tegenwoordig is voor bijna elk normaal product een slimme versie beschikbaar. Zo ook de “slimme” sok Sensoria, die je kan vertellen hoe snel, hoe ver, maar ook hoe goed je loopt. Voorziet de beginnende hardloper, de fitnesser die zich graag binnen op de hardloopband uitleeft of de die-hard hardloper van handige informatie om het hardlopen te kunnen verbeteren.

Textiel Sensoren

Sensoria

Elke slimme sok is voorzien van drie eigen textiel sensoren onder het voetzool gebied (onderkant van de voet) te voet druk op te sporen.

Geleidende Fiber

Sensoria

De geleidende vezels relais gegevens door de sensoren om de enkelband verzameld. De sok is ontworpen als een textiele printplaat.

Magnetische contactpunten

sensoria

Elke sok is voorzien van magnetische contactpunten onder de manchet, zodat je eenvoudig met je enkelbandje verbinding kan maken om de textiel sensoren te activeren.

Draagbare elektronica

sensoria

Het verstelbare enkelbandje verbindt de sok aan de Sensoria mobiele app.

Licht en flexibel

Gewicht van minder dan 28 gram, de verstelbare enkelband heeft een one-of-a-kind flexibele printplaat dat past op verschillende enkelmaten.

Bluetooth Smart

sensoria

Als je bent  verbonden op de sok, communiceert het enkelbandje voortdurend met de mobiele app via Bluetooth Smart.

Sensoria Technologie

sensoria

Het enkelbandje batterij ondersteunt actief gebruik van meer dan 6 uur. Het bevat ook een 3-assige versnellingsmeter verdere versterking controlegegevens.

Wat biedt deze sok jou:

  • Verbetering van snelheid
  • Verbetering van tempo
  • Verbetering van cadans
  • Verbetering van voetlanding
  • Vergelijking van jouw schoen

Voetlanding techniek

Sensoria slimme sokken zijn doordrenkt met comfortabele, textiel druksensoren. Zij informeren jou in real-time als je opvallend loopt op de hiel of op de bal van je voet.

Bewaak uw voet landing techniek als je loopt. Visualiseer de voet warmtekaart op de Sensoria Fitness mobiele app.

Cadans monitoring

Subtiele stijgingen van de stapfrequentie kan overmatige druk op de heup en kniegewrichten aanzienlijk verminderen, gunstig om hardloop gerelateerde verwondingen te voorkomen en te verminderen.

Sensoren op de sok tellen de concreet genomen stappen en hebben een nauwkeurige cadans monitoring. Gebruik de metronoom functie of krijg voice feedback als je rent, zodat je de gewenste stappen per minuut kan blijven aanhouden.

Real-time feedback

Koppel simpelweg de Sensoria Fitness sokken op  jouw smartphone via de Sensoria Fitness mobiele app. De Sensoria Virtual Coach binnen de app controleert continu jouw lopende vorm en geeft jou real-time feedback door middel van audio en video signalen tijdens het hardlopen.

Weer een leuke gadget of zal het echt jouw manier van hardlopen lopen kunnen verbeteren?

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp