Skip to main content
  • Mijn profiel
Activity trackerFitness GadgetsFitness trackerSporthorlogeWearables

Fitness gadgets die het geld waard zijn!

By 15 juli 2016februari 18th, 2021No Comments

Technologie is door middel van high tech fitness gadgets eindelijk met een inhaalslag bezig om in de behoeftes van mensen die fit willen worden/blijven te voorzien. Met obesitas als een groot probleem in de hele wereld, komen deze high-tech fitness gadgets op het juiste moment. Zij helpen jou om jouw gezondheid bij te houden, zodat jij eraan kunt werken om het te verbeteren.

Deze tech fitness gadgets werken door het monitoren van de verschillende aspecten van het menselijk lichaam en motiveren en inspireren jou om een betere fysieke versie van jezelf te worden. Bovendien, het verbetert ook jouw productiviteit op de werkvloer.

Sportiiiis

tech fitness gadgets Sportiiiis

Voor mensen die houden van fietsen, is Sportiiiis een goede gadget. Proberen om jouw statistieken te checken tijdens het rijden op een fiets kan heel gevaarlijk zijn, een tijdelijk verlies van focus kan ertoe leiden dat je een obstakel raakt.

Dit apparaat komt op het juiste moment voor fietsers. Het combineert namelijk veiligheid met functionaliteit.

Het toestel heeft een head-up display dat op jouw zonnebril is gemonteerd. De head-up display gebruikt zes LED’s om informatie door te geven aan de fietser.
Je ontvangt de gegevens die jij wilt zien via een eenvoudige stem. Het bedrijf verkoopt dit apparaat met hun eigen monitor. Echter, het werkt ook met monitors van andere merken.

Motorola Moto-ACTV

tech fitness gadgets Motorola-Moto-ACTV

Dit is een geweldig apparaat voor mensen die houden van trainen. Het registreert gegevens zoals de afstand, tempo, hartslag en andere aspecten.

Dit apparaat fungeert ook als een MP3 -speler. Het slaat jouw muziekbibliotheek op en speelt muziek af tijdens het trainen. Na verloop van tijd, leert het horloge welke nummers jou helpen om beter te presteren. Het horloge zal dan een playlist aanmaken op basis van deze gegevens.

Trace

tech fitness gadgets Trace
Veel tech fitness gadgets bieden eenvoudige data zoals hoeveel stappen je hebt gezet, jouw hartslag en andere dergelijke statistieken.

Echter, de meeste apparaten werken niet voor diegenen die zich bezighouden met extreme sporten. Bijvoorbeeld, skateboarders, surfers, en andere extreme sport junkies die niet veel baat hebben bij de eenvoudige fitness-trackers te vinden.

Trace is heel anders. Het is gemonteerd op het bord in plaats van op de atleet. Het zal gegevens zoals bereikte hoogtes, snelheid en trucs als je land opnemen. Al deze gegevens worden opgeslagen en later weergegeven in een eenvoudige vorm. Dit kan jou helpen om jouw prestaties gedurende de tijd te verbeteren.

De gegevens kunnen ook worden gedeeld op sociale media. Zo kan je dus uitvinden hoe goed je daadwerkelijk bent.

Conclusie tech fitness gadgets

Technologie heeft veel voor atleten gedaan in het recente verleden. Deze tech fitness gadgets zullen jou helpen om jouw prestaties te verbeteren. Bovendien zijn de meeste van deze gadgets zeer betaalbaar.

(Bron foto’s: 4iiii.com / motoactv.com / traceup.com)

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp