Skip to main content
  • Mijn profiel
AfvallenEiwittenVoedingVoedingssupplementen

Eiwitrepen review: Smart Bar van Body & Fit

Eiwitrepen kunnen een lekker tussendoortje zijn, maar er zijn zoveel varianten op de markt dat je vaak niet weet welke je moet kopen. Dus zijn wij op onderzoek uitgegaan naar een eiwitreep, welke niet alleen lekker moet zijn, maar ook een juiste verhouding koolhydraten en eiwitten heeft.

Meestal wil je iets kleins eten maar geen chocoladereep of vettige snack. Normaal gesproken zijn eiwitrepen niet echt lekker. Althans dat zeggen de meeste mensen. Maar hoe zouden de repen van Body & Fit smaken? Dus heb ik onlangs twee pakken Smart bars bij hun gekocht. De Smart Bars zijn de eiwitrepen van Body & Fit zelf.

Eiwitrepen met veel smaken! Misschien ook crunchy?

Body & Fit heeft verschillende smaken en varianten in het assortiment. Je hebt keuze uit 7 smaken. Mijn oog viel gelijk op de volgende smaken: coconut, vanilla almond en strawberry white. Uiteraard valt over smaak te twisten, maar er zijn gelukkig in totaal 7 smaken om uit te kiezen. Ook de verhouding eiwitten en koolhydraten sprak mij aan. Uiteindelijk viel de keuze op een pak “delicious strawberry white” eiwitrepen. Ze hebben ook een crunchy versie en ik bestelde direct een pak daarvan. Als je voor 22.00 uur bestelt, dan heb je de volgende dag de producten in huis. Dat was in mij geval zo, want ik was heel erg benieuwd naar die crunchy repen.

Eiwitreep Body & Fit SmartbarCrunchy eiwitreep geen aanrader

Met water in mijn mond opende ik de doos en nam er een reep uit. Ik nam een paar happen om mijn smaakpupillen eens goed te verwennen, maar moet helaas zeggen dat de crunchy repen echt tegen vielen. Ik verwachtte echt krokant gepofte rijst te gaan proeven en dat bleek niet het geval. Want leidde tot een enorme teleurstelling!

Conclusie

De normale Smart Bars zijn wel goed qua smaak en eetbaarheid. Dat zijn voor mij keepers! De Smart Bars zijn wel een beetje aan de zoete kant. Misschien kunnen ze daar wat aan doen bij Body & Fit. Deze eiwitrepen zorgen zeker dat je hongergevoel voor een langere periode gestild is. Je zal bijvoorbeeld niet al na een half uur weer hunkeren naar eten.

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp