Skip to main content
  • Mijn profiel
AfvallenFitnessFitness appsFitnessoefeningenFitnessschemaKrachttrainingThuis

Thuis sporten app, de 4 beste van dit moment!

By 10 januari 2018mei 22nd, 2021No Comments

De meesten van ons vinden het belangrijk om in vorm te zijn en te bewegen, maar wil liever niet naar de sportschool of heeft gelegenheid om tijdens openingstijden te trainen. Thuis sporten is dan zeker een goede optie, maar vaak zakken goede voornemens na een enthousiaste start toch wat in. Je moet de motivatie uit jezelf halen, maar met een goede thuis sporten app op je smartphone is dat meestal net iets makkelijker.

Je smartphone als coach en motivator

Met thuis sporten apps ga je je lekker en beter in je vel voelen met je smartphone als coach en motivator! Wat voor jou een goede work-out app is, ligt aan je ervaring, leeftijd en hoe fit je al bent. Maar dát er een goede work-out app voor je is, staat vast. Wij bekeken een paar opties tussen het enorme aanbod work-out apps voor je.

Een heldere thuis sporten app met honderd work-outs

De eerste goede work-out app voor thuis is VirtuaGym. Met de meer dan 500 oefeningen en 100 work-outs heb je inspiratie genoeg voor thuis (of in de sportschool). De instructies en animaties in deze work-out app zijn lekker helder. Deze thuis sporten app is gratis.

Virtual trainer met tot 1700 oefeningen

De tweede goede work-out app die we hier aanstippen is de Fitness Buddy. Deze virtuele personal trainer biedt met honderden oefeningen tal van uitdagingen voor de ervaren sporter. Een gave functionaliteit van deze work-out app voor thuis is dat je kunt zien welke spieren je traint en op basis daarvan stel je een work-out samen. De gratis versie van deze goede work-out app is al erg uitgebreid, de betaalde versie heeft maar liefst 1700 oefeningen.

Liever een korte en intensieve work-out?

De 7 Minute Work-Out app is een thuissport app waarmee je door 7 minuten intensief bezig te zijn per dag, lekker fit blijft. (Maar je kunt deze work-out app ook best 2 of 3 x per dag gebruiken). Je kunt kiezen aan welk deel van je lichaam je wilt werken. Je kunt met deze work-out app door jezelf samengestelde circuits afwerken en een type virtuele coach kiezen.

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp